Δεσμά αίματος

Το ανακαινισμένο διαμέρισμα της Μαργαρίτας προμηνύει μια νέα αρχή. Ο πατέρας της είναι νεκρός, μαζί του και η εικόνα της άγνωστης σε εκείνην μητέρα της. Το παρελθόν, δίνει τη θέση του σε ένα λευκό, κομψό παρόν, όπως η ίδια φαντάζεται πως πρέπει να είναι η ζωή.
Δεσμά αίματος - κριτική ταινίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας αεροσυνοδού, της Μαργαρίτας που βλέπει τις μέρες της να περνούν ανάμεσα στα επαγγελματικά της ταξίδια και στην στασιμότητα της προσωπικής της ζωής, εξαιτίας του κατάκοιτου πατέρα της.

Μετά το θάνατο του τελευταίου, όμως, η Μαργαρίτα θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να αναζητήσει έναν ερωτικό σύντροφο του παρελθόντος.

Η πρώτη ψηφιακή ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο νουάρ της Μαρίας Πάουελ, «Δεσμά αίματος»(Eκδόσεις Κέδρος), που τιμήθηκε το 2004 με το Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου στα λογοτεχνικά βραβεία του περιοδικού «Διαβάζω» και έχει μεταφραστεί με επιτυχία στη Γαλλία.

Τα γυρίσματα εκτυλίσσονται στην Αθήνα, στη Λάρισα, στη Νεράιδα και στην Πτολεμαϊδα.

MOVE IT

Μια ταινία που αποφύγαμε να δούμε έπειτα από το κάκιστο τρέιλερ που την προμοτάρει. Και από ότι μάθαμε, δικαιωθήκαμε 100%. Δυστυχώς για τον δημιουργό πολύ σημαντικών ταινιών, όπως "Oι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας", "Τα χρώματα της Ίριδας"...

Πρώτη δημοσίευση: 21 Μαρτίου 2012, 20:53
Ενημέρωση: 5 Ιουλίου 2012, 20:19
Τίτλος:
Δεσμά αίματος (Δεσμά αίματος)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
88
Release: 
22 Μαρτίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
78074
Feelgood
20038
Feelgood
17265
Cinobo
5880
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos