Τhe big wedding

Ο Ντον και η Έλι Γκρίφιν, οι επί πολλά χρόνια χωρισμένοι, θετοί, γονείς του Αλεχάντρο, αναγκάζονται να ξανασμίξουν με το ζόρι και να υποδυθούν τους παντρεμένους γονείς του, εν'όψει της απόφασης της βιολογικής μητέρας του Αλεχάντρο, να παραστεί στον γάμο του.
Τhe big wedding - κριτική ταινίας

"Πιο βαρετό, πεθαίνεις"

Μιλάμε για μια συσώρευση πολλών σπουδαίων ηθοποιών χωρίς ουσιαστικό ρόλο της προκοπής και άρα πολυχρησιμοποιημένες μανιέρες.

Άλλωστε κανείς δεν καταλάβε πως κρίθηκε ικανός κάποιος Τζάστιν Ζάκαμ (με το κακό Going Greek μοναχά στο ενεργητικό του) να σκηνοθετήσει Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Νταϊάν Κίτον, Σούζαν Σάραντον, Ρόμπιν Ουίλλιαμς κλπ. Τέτοιες ευκαιρίες, μόνο στις ΗΠΑ δίνονται!

Ένα σενάριο που ακροβατεί μεταξύ της αμηχανίας και της παντελούς έλλειψης κωμικού timing, προχειρότητα, φθηνό χιούμορ, μέχρι και για αποτυχημένο κάστινγκ μπορείς κάποιος να ψέξει αυτό το "πιο βαρετό, πεθαίνεις" φιλμ.

Συνολικά ένας κατακλυσμός κλισέ που με μεγάλη δυσκολία παρακολουθείται χωρίς χασμουρητό, έστω και σε dvd. ΟΚ, βατόμουρο, μπορεί να μην διεκδικήσει ποτέ, διότι είναι "safe" κατασκευασμένο, αλλά ειλκρινά δεν βρίσκει κανείς τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να γυρίζονται πλέον, ανάλογα κατασκευάσματα...

Joker

Πρώτη δημοσίευση: 20 Ιουνίου 2013, 14:24
Ενημέρωση: 27 Ιουνίου 2013, 11:01
Τίτλος:
Τhe big wedding (Ο γάμος της χρονιάς)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos