Το "Suntan" του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου πάει Αντίπαρο

Το "Suntan" του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου πάει Αντίπαρο
Δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2014, 14:37

Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος επιστρέφει στις μεγάλου μήκους ταινίες, μετά το επιτυχημένο "Wasted Youth". Αυτή την φορά με το "Suntan", το οποίο θα γυριστεί το καλοκαίρι, από τα τέλη Ιουλίου ως τα τέλη Αυγούστου, στην Αντίπαρο.

Το σενάριο υπογράφουν ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και ο Σύλλας Τζουμέρκας, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Χρήστος Καραμάνης, τα σκηνικά η Αλίκη Κούβακα, τα κοστούμια (και τα μαγιό) η Μάρλι Αλειφέρη και το μακιγιάζ η Εύη Ζαφειροπούλου. Το "Suntan" είναι μια παραγωγή των Marni Films και Oxymoron Films, με παραγωγούς τη Φαίδρα Βόκαλη και τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Μάκης Παπαδημητρίου, αναζητούνται συμπρωταγωνιστές, καθώς και οποιαδήποτε είδους βοήθεια στο νησί των Κυκλάδων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αφίσα.

Διαβάστε τι γράφουν οι παραγωγοί της ταινίας: «Η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου λέγεται «Suntan» και θα γυριστεί το καλοκαίρι, από τα τέλη Ιουλίου ως τα τέλη Αυγούστου, στην Αντίπαρο, με προαιρετική χρήση αντηλιακού: σ’ αυτήν την ταινία τα κορμιά είναι γυμνά και ηλιοκαμμένα. Πρωταγωνιστεί ο Μάκης Παπαδημήτρου. Η ιστορία παρακολουθεί τον σαραντάρη Κωστή, ο οποίος εγκαθίσταται στην Αντίπαρο το χειμώνα, για να έρθει αντιμέτωπος με την τρέλα και την οργασμική ζωντάνια του καλοκαιριού. Θα εκπλαγεί από τις επαφές του με έναν άγνωστο σε αυτόν κόσμο, αλλά, κυρίως, από τον ίδιο του τον εαυτό. Από την παραλία του Κάμπινγκ μέχρι την πίστα της La Luna, το «Suntan» θα απλωθεί στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με το συνεργείο του και τη δημιουργικότητά του».

 

 

Δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2014, 14:37
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6900
Spentzos
6000
Feelgood
4752
Tanweer
2820
Spentzos
2800