ΣΕΙΡΕΣ

Η Μόνικα κάνει σεξ με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ

Δημοσίευση: 15 Δεκ. 2016, 20:33
Συντάκτης:

Εγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι όταν έγινε το μεγαλύτερο ηλικιακά κορίτσι του Τζέιμς Μποντ αποδεικνύοντας ότι ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Και το ίδιο κάνει και τώρα. Εμφανίζεται στην (βραβευμένη με 2 Χρυσές Σφαίρες) τηλεοπτική σειρά «Mozart in the Jungle» και πρωταγωνιστεί σε μια έντονη ερωτική σκηνή με αποτέλεσμα να μιλούν όλοι για την εκθαμβωτική Μόνικα.

Μόνικα είναι μόνο μία και η 52χρονη αιώνια αγαπημένη Ιταλίδα σταρ εμφανίζεται ολόγυμνη ξανά, αυτή την φορά σε μια σκηνή σεξ στην τηλεοπτική σειρά «Mozart in the jungle», όπου δίνει... ρυθμό στον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

Ενα από τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς, ο Ροντρίγκο ντε Σόουζα πηγαίνει από τη Βενετία στη Νέα Υόρκη για να επιβλέψει τη συναυλία που θα δώσει για την επιστροφή της στη σκηνή η σοπράνο Αλεσάντρα (Μόνικα Μπελούτσι) γνωστή και ως «La fiamma» («Η φλόγα»).

Καταλήγουν στο κρεβάτι, με την Μόνικα Μπελούτσι να τα δίνει όλα topless και τέρμα sexy. Και όπως ήταν φυσικό, κυκλοφόρησαν και οι σχετικές φήμες ότι κάτι τρέχει και εκτός πλατώ, μεταξύ τους. Απόλυτα φυσιολογικό: ποιος δεν θα την φλέρταρε στην θέση του 39χρονου Μεξικανού;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos