Η Κάρα Ντελεβίν κάνει -γυμνή- προπόνηση για το "Suicide Squad"

Δημοσίευση: 7 Aug 2016, 18:17
Συντάκτης:

Η Κάρα Ντελεβίν είναι ένα super model που αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Την 24χρονη Λονδρέζα, είδαμε πρώτη φορά προ τετραετίας στην "Anna Karenina" του Τζο Ράιτ, ακολούθησε ένας σχετικά μεγαλύτερος ρόλος στο "The face of an angel"/2014 του Μάικλ Ουιντερμπότομ, πριν βρει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο αδιάφορο νεανικό περυσινό "Paper Towns".

Όπως φαίνεται τράβηξε την προσοχή και για τις υποκριτικές της δυνατότητες εκτός από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, με αποτέλεσμα το 2016 και το 2017 να δείχνουν γεμάτα: 

Στις 25 Αυγούστου θα την δούμε στο "Suicide Squad" σαν την ξελογιάστρα June Moon και μελλοντικά στο Valerian του Λικ Μπεσόν, τον London Fields με την Άμπερ Χερντ και τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, αλλά και το Tulip Fever δίπλα στον Κριστόφ Βολτς και την Αλίσια Βικάντερ.

Επειδή όμως πάνω απ'όλα η τύπισα είναι μοντέλα και μάλιστα από τις γνωστές, φρόντισε να μας υπενθυμίσει το γιατί, με φωτογράφηση στο Esquire.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos