Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η ετυμηγορία του δικαστηρίου

Δημοσίευση: 1 Ιουνίου 2022, 22:40
Συντάκτης:

Eπιτέλους, η δίκη που απασχόλησε πολύ κόσμο, ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα,  καθώς, οι ένορκοι κατέληξαν σε ετυμηγορία στη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ.

<a href="/nea/o-tzoni-ntep-allagmenos-sto-day-drinker/71499">O Tζόνι Ντεπ αλλαγμένος στο "Day Drinker"</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tζόνι Ντεπ αλλαγμένος στο "Day Drinker"

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, σημειώνοντας ότι η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post. Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του Ντεπ επιδικάστηκαν 15 εκατομμύρια δολάρια.

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Ντεπ δεν αποδείχθηκαν. Η Άμπερ Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ και υπέρ της επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιτροπή επτά ενόρκων συνεδρίασε συνολικά για περίπου 13 ώρες. Ξεκίνησαν την Παρασκευή το απόγευμα και την Τετάρτη ανακοίνωσαν ότι είχαν καταλήξει σε ετυμηγορία.

Η δίκη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 27 Μαΐου, με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Goodrich

Goodrich

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Όλα ανατρέπονται στη ζωή του γκαλερίστα Andy Goodrich όταν η νυν σύζυγός του μπαίνει οικειοθελώς σε...
4 ώρες
Μάιος 2025 στο Cinobo

Μάιος 2025 στο Cinobo

Η ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα Cinobo εμπλουτίζει κάθε μηνα το πρόγραμμά του με νέες ταινίες, αλλά...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
21507
Tanweer
13112
Tanweer
11291
Feelgood
6056
Tanweer
4542
hurry up, από την Spentzos hurry up, από την Spentzos