Βενετία 19: Σκάρλετ Γιόχανσον, λάμπεις!
Η Σκάρλετ Γιόχανσον συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα χθες στην Βενετία και στο κόκκινο χαλί του 76ου κινηματογραφικού φεστιβάλ της ιταλικής πόλης.
ΣΧΕΤΙΚΑΦεστιβάλ Βενετίας 2025: Πρόεδρος ο Αλεξάντερ Πέιν

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της χρονιάς σύμφωνα με το Forbes (για 2η συνεχόμενη φορά) εμφανίστηκε με το υπόλοιπο καστ του φιλμ για να παρουσιάσουν το «Marriage Story” του Νόα Μπάουμπακ.

Η 34χρονη Αμερικανίδα εμφανίστηκε με μια κόκκινη τουαλέτα Celine, με το tattoo στην πλάτη της να δεσπόζει. Το τατουάζ της ηθοποιού είναι ένα κλαδί με τριαντάφυλλα και πολλοί λένε ότι έχει επηρεαστεί από το όνομα της κόρης της, Rose Dorothy.

Το φιλμ αφηγείται το γεμάτο εντάσεις διαζύγιο ενός ζευγαριού, συμπρωταγωνιστούν οι Άνταμ Ντράιβερ, Λόρα Ντερν, Άλαν Άλντα, Ρέι Λιότα.
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων