Έφυγε από την ζωή ο Τάσος Περζικιανίδης

Δημοσίευση: 5 Μαΐου 2019, 13:01

Ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης  έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης σπούδασε στη Δραματική Σχολή Μακεδονικού Ωδείου, Conservatoire National Superieur D’ Art Dramatique του Παρισιού.

Στέλεχος του ΚΘΒΕ επί επτά χρόνια, συμμετείχε στις παραστάσεις: Ονειρόδραμα, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Η κωμωδία των παρεξηγήσεων, Φουέντε Οβεχούνα, Ο κατά φαντασίαν ασθενής, Ο Ψεύτης, Ο κύκλος με την κιμωλία, Ο κύριος Πούντιλα και ο άνθρωπός του Μάτι, Τα Παντρολογήματα, Ένα ευτυχές γεγονός, Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία, Κατσούρμπος, Ο Άγιος Πρίγκηψ, Τέλος καλό όλα καλά, καθώς και στις παραστάσεις αρχαίου δράματος: Οι Βάτραχοι, Όρνιθες, Νεφέλες, Πλούτος.

Εκτός από το θέατρο ο Τάσος Πεζιρκιανίδης έγραψε τη δική του ιστορία και στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή του σε σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους ρόλους που αγαπήθηκαν πολύ ήταν εκείνος του «Χάμπου» στο πολύ πετυχημένο σήριαλ του Mega, «Εμείς και Εμείς».

Εκτός από το «Εμείς και Εμείς» ο Τάσος Περζικιανίδης είχε ερμηνεύσει ρόλους στις «Όλα τα κακά της μοίρας μου», «Αληθινές ιστορίες», «Εκείνες κι εγώ», «Ζωή πατίνι», «Η γενιά των 40» και πολλές ακόμη.

Η κηδεία του Τάσου Πεζιρκιανίδη θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας από τον Άγιο Παντελεήμονα Πολίχνης, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 5 Μαΐου 2019, 13:01
Ενημέρωση: 5 Μαΐου 2019, 13:01

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos