ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο Τζόναθαν Ρις Μέγιερς είναι ο Joe Strummer (wtf!)

Δημοσίευση: 6 Νοε. 2015, 13:40
Συντάκτης:

Ήταν περίπου μια δεκαετία πριν, όταν ο Τζόναθαν Ρις Μέγιερς υποδύθηκε τον Elvis Presley στην ομότιτλη σειρά του CBS. Έπειτα από αρκετές δουλειές, καταχρήσεις και μια απόπειρα αυτοκτονίας, ο Μέγιερς επιστρέφει δυναμικά και έρχεται να κουβαλήσει ένα πολύ βαρύ κομμάτι της μουσικής ιστορίας της πανκ, αφού θα τον δούμε στο ρόλο του θρυλικού frontman μιας εκ των πιο σημαντικών συγκροτημάτων της ιστορίας, των The Clash, Τζο Στράμερ στην ταινία “London Town” του Γερμανού σκηνοθέτη Ντέρικ Μπόρτε (“The Joneses”). 

Η πρώτη φωτογραφία της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και πριν βιαστούμε να ‘σταυρώσουμε’ τον  επιρρεπή σε καταχρήσεις ηθοποιό και μοντέλο του Hugo Boss και να τον κρίνουμε για το βαρύ όνομα της πανκ που πρόκειται να υποδυθεί, οφείλουμε να του δώσουμε μία (μία έστω) ευκαιρία και να περιμένουμε το τρέιλερ.

 Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται στο Λονδίνο των 70s, όπου η ζωή ενός  δεκατετράχρονου (τον οποίο υποδύεται ο Ντάνιελ Χάντλστοουν από το “Into the woods) θα αλλάξει όταν η αποξενωμένη από εκείνον μητέρα του, του  στείλει μια κασέτα με το “White Riot” των The Clash.

Το σενάριο του “London Town” υπογράφουν οι Κίρστεν Σέρινταν, Σόνια Γκιλντια και Ματ Μπράουν, ενώ μαζί με τους Μέγιερς και Χάντλστοουν στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Ντάγρκεϊ Σκοτ (“Hitman”), Νατάσα ΜακΈλχοουν (“Californication”) και Τομ Χιου (“The Game”) .  

Αν και οι φόβοι ότι θα ‘τρίξουν’ τα κόκκαλα του μεγάλου Στράμερ ελλοχεύουν, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν πλέον έχουμε το πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους.

Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε -αν δε το έχετε κάνει μέχρι τώρα- το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ “Joe Strummer the future is unwritten”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos