"Ζωντανό σινεμά" με Commitments

"Ζωντανό σινεμά" με Commitments
Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2019, 04:44

Λένε ότι οι Ιρλανδοί είναι ένας λαός με τον οποίο έχουμε πολλά κοινά: είναι εκδηλωτικοί, φιλικοί και γλεντζέδες. Το Cinema Alive συμφωνεί και αφιερώνει  το τρίτο Immersive Cinema Experience (ζωντανό σινεμά) σε μια μία από τις καλύτερες ιρλανδικές  ταινίες που έγιναν ποτέ  το «THE COMMITMENTS».

Πρόκειται για ένα μιούζικαλ του Άλαν Πάρκερ  που συνδυάζει υπέροχα την κωμωδία και το δράμα παρουσιάζοντας  τις προσπάθειες μιας παρέας νέων από τις εργατικές συνοικίες του Δουβλίνου να στήσουν μια μπάντα σόουλ μουσικής.

Η ταινία βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του Roddy Doyle, και εισάγει στην κινηματογραφική αίθουσα μια γκάμα αυθεντικών χαρακτήρων που παίζουν εξαιρετική μουσική. Το  αποτέλεσμα είναι μια ταινία γεμάτη ζωή και ενέργεια, ικανή να μας πείσει ότι η μπάντα είναι πραγματική και τζαμάρει σωστά, ενώ απέσπασε 4 βραβεία στα BAFTA Awards, ανάμεσα στα οποία και αυτό της καλύτερης ταινίας.

Για  2 μόνο παραστάσεις, στις  15 και 16 Μαρτίου, παραμονές της St. Patrick's Day , μια ιρλανδική γιορτή ορόσημο, κατά την οποία όλα βάφονται πράσινα και παντού ο κόσμος καταναλώνει άφθονο αλκοόλ και κυρίως ιρλανδικές μπύρες, η ομάδα του CINEMA ALIVE  συμμετέχει με τους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς της παρέας του φιλόδοξου, ευφυή Jimmy Rabbitte (Robert Arkins)  αλλά και  πολλές ακόμα σκηνές βασισμένες στην ταινία. Μετά την ταινία-παράσταση, η βραδυά θα συνεχιστεί με το live των Da Band, dj sets και άφθονη (ξανθιά ή μαύρη) μπύρα.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: 15 & 16 Μαρτίου 2019. Οι πόρτες ανοίγουν 20:30

Τιμές εισιτηρίων: Αριθμημένα εισιτήρια καθήμενων (σε τραπέζι): 12€ έως 20€. Εισιτήρια όρθιων: 10€. Στην τιμή όλων των εισιτηρίων συμπεριλαμβάνεται ένα pint μπύρας.

Διάρκεια παράστασης: 150’ χωρίς διάλειμμα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE. Ελασιδών 6, Γκάζι 11854 Κεραμεικός (είσοδος από Πειραιώς 116 δεξιά). Πληροφορίες: 6937709958

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463