H Nάταλι Πόρτμαν σε γουέστερν

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2012, 18:01
Συντάκτης:

Το διαβάσαμε στο Hollywoor Reporter και σας το μεταφέρουμε.

Η Νάταλι Πόρτμαν βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία της Λιν Ράμσεϊ.

Η ταλαντούχα δημιουργός του εντυπωσιακού, αλλά μάλλον σεναριακά απλοϊκού "We need to talk about Kevin", ετοιμάζει γουέστερν με τίτλο "Jane got a gun" σε σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου Μπράιαν Ντάφιλντ, με θέμα μια γυναίκα της οποίας ο κακοποιός άνδρας επιστρέφει σπίτι σχεδόν ετοιμοθάνατος με οκτώ σφαίρες στο κορμί του.

Για να αποτρέψει την συμμορία που τον κυνηγά, να ολοκληρώσει το έργο της, αναγκάζεται να αποτανθεί σε έναν πρώην εραστή της για να προστατέψει την φάρμα της. Οι ανδρικοί ρόλοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Με τους ρυθμούς που δουλεύει η Ράμσεϊ πάντως, ετοιμαστείτε για... 2014!

A.K.

Update 6/1/15: Το γράψαμε πριν περίπου 2,5 χρόνια και το προβλέψαμε για την αργοπορία του; Ισχύει! Μετά τις... απαραίτητες καθυστερήσεις που διήρκεσαν χρόνια και με την ιδιόρρυθμη Λιν Ράμσεϊ να εγκαταλείπει το πρότζεκτ την πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων, τελικά η παραγωγή την αντικατέστησε με τον Γκάβιν Ο'Κόνορ "The warrior", "Pride and glory" και κατάφερε να δρομολογήσει το γουέστερν με πρωταγωνίστρια την Νάταλι Πόρτμαν, έστω και αν αποχώρησε από το αρχικό καστ ο Τζουντ Λο (για τον ρόλο του αρχηγού της συμμορίας). Τον αντικατέστησε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ενώ στους ρόλους του σύζυγου και του πρώην εραστή θα δούμε τους Νόα Έμεριχ και Τζόελ Έτζερτον, αντίστοιχα. Στην δημοσιότητα δόθηκαν και οι πρώτες φωτό. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos