ΣΕΙΡΕΣ

Βραβείο Emmy για το La Casa De Papel

Δημοσίευση: 21 Νοε. 2018, 16:53
Συντάκτης:

Το La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία) επιλέχθηκε από τη  Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Βραβεία ΕΜΜΥ που δεν αφορούν αμερικανικές παραγωγές.

<a href="/nea/netflix-etoimazei-koreatiki-ekdohi-toy-la-casa-de-papel/65550">Το Netflix ετοιμάζει κορεάτικη εκδοχή του La Casa De Papel</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix ετοιμάζει κορεάτικη εκδοχή του La Casa De Papel

«Αυτό το βραβείο Emmy είναι ένα υπέροχο θαύμα το οποίο αναγνωρίζει ότι μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική προοπτική στη μυθοπλασία: ένα λατινικό, μεσογειακό και ιβηροαμερικανικό όραμα γύρω από ένα είδος που προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ - τη ληστεία. Είναι μια προοπτική στην οποία οι χαρακτήρες είναι τόσο σημαντικοί όσο και η υπόθεση», σχολίασε για τη βράβευση ο δημιουργός της σειράς Άλεξ Πίνα.

Το Ισραηλινό Nevsu επικράτησε στην κατηγορία κωμικής σειράς, ενώ στην αντίστοιχη της μίνι-σειράς, το βρετανικό «Man in an orange shirt» με την Βανέσα Ρεντγκρέιβ και σε αυτή του ντοκιμαντέρ το «Goodbye Aleppo».

Το βραβείο ανδρικής ερμηνείας πήγε στον Μαντς Μίκελσεν για το «Ride upon the storm» και το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στην Άννα Σουντ για το «Ein Schnupfen hätte auch gereicht».

Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την 3η σεζόν του «La casa de papel»,  που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos