Βραβεία για το "Θάνατο που ονειρεύτηκα"

Δημοσίευση: 8 Ιουλίου 2011, 15:21

H δουλειά του Παναγιώτη Κράββα, "Ο θάνατος που ονειρεύτηκα" συμμετείχε στο Los Angeles International Underground Film Festival και έφυγε από αυτό με δύο σημαντικά βραβεία και μία τιμητική διάκριση:

Βραβείο καλύτερου σεναρίου για τον Παναγιώτη Κράββα, βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για τον πρωταγωνιστή Ανδρέα Κωνσταντίνου και τιμητική διάκριση στην ίδια την ταινία. Είχε προηγηθεί ένα βραβείο στο δικό μας SFF-Rated Athens 2011, το διεθνές φεστιβάλ για τον φανταστικό κινηματογράφο που διοργανώνει σε ετήσια βάση η ΑΛΕΦ - Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας. Το επόμενο βήμα της είναι τον Οκτώβριο του 2011 στο Tenerife Film Festival, όπου θα συμμετάσχει στο διεθνές διαγωνιστικό του Τμήμα, διεκδικώντας το βραβείο της καλύτερης ταινίας.

Η ταινία, που έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους τον περασμένο Νοέμβριο και κυκλοφορεί σε DVD, καταπιάνεται με μία παρέα εφήβων, που θα γίνουν άθελά τους πρωταγωνιστές, άλλοι ως θύτες και άλλοι ως θύματα, σ’ ένα επερχόμενο σκηνικό θανάτου. Ο καταλύτης της ιστορίας, που ξεκινάει με το σκίρτημα του έρωτα στην καρδιά της όμορφης Δωροθέας, είναι ο Χρήστος, ένας απόμακρος και συνάμα επιβλητικός νεαρός, νεοφερμένος στο αθηναϊκό προάστιο. Πολύ σύντομα, η ηγετική αυτή μορφή με την ακατανίκητη έλξη θα αποτελέσει τον κεντρικό πυρήνα της παρέας και τον αδιαμφισβήτητο θύτη.

Πρωταγωνιστούν: Τζένη Θεωνά, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Νίκος Αγγελής, Μυριέλλα Κουρέντη.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 8 Ιουλίου 2011, 15:21
Ενημέρωση: 8 Ιουλίου 2011, 15:21
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mainstream

Mainstream

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Η Φράνκι (Μάγια Χοκ) είναι μια νεαρή γυναίκα της οποίας το όνειρο είναι...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
26441
Feelgood
11743
Feelgood
3456