O Ματ Ντέιμον παρουσιάζει το Martian" του Ρίντλεϊ Σκοτ

Δημοσίευση: 25 Μαΐου 2015, 21:04

Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ θα μας ξαναπάει στο διάστημα. Το "The Martian" (ο Αρειανός) έχει ως πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον παρέα με την Τζέσικα Τσαστεϊν, που… συνεχίζουν από εκεί που τους άφησε το "Interstellar"!
O Σκοτ, στα 78 του χρόνια, θέλει μια επιτυχία, καλλιτεχνική και εμπορική, μετά τα μέτρια και εισπρακτικές αποτυχίες "Gods and Kings" και "Councellor" και το διχαστικό "Prometheus". Και ο Ματ Ντέιμον μια επιτυχία για να επανέλθει στις υψηλές θέσεις του Χόλιγουντ.
Το καλό σημάδι είναι πως το σενάριο ανήκει στον Ντρου Γκόνταρ, της φήμης του "The Cabin in the Woods", του φετινού τηλεοπτικού "Daredevil " και του μελλοντικού "The Sinister Six". 


Το περιοδικό Empire παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας με το στόρι της να ακολουθεί τον Ντέιμον, ο οποίος μένει ολομόναχος στον πλανήτη Αρη, μετά από λάθος του πληρώματός του, και εκεί προσπαθεί να δώσει σημάδι πως παραμένει ζωντανός ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να το πετύχει.
Το εντυπωσιακό καστ συμπληρώνουν οι Kέιτ Μάρα, Σον Μπιν, Τζεφ Ντάνιελς, Κρίστεν Γουίγκ. Ως πιο πιθανή ημερομηνία εξόδου, είναι ο φετινός Νοέμβριος.

UPDATE 8/6/2015: Στο πρώτο clip από την ταινία, ο Mατ Ντέιμον συστήνει το πλήρωμα, τραβώντας τους με κάμερα, ως μέρος της viral καμπάνιας της ταινίας (η σκηνή δεν θα υπάρχει στην ταινία) κάτι που είχε κάνει ο Σκοτ και με τον "Προμηθέα".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos