Τρέιλερ για το Glass του Νάιτ Σιαμαλάν!

Δημοσίευση: 27 Απριλίου 2017, 18:32
Συντάκτης:

Άλλη μια ανατροπή από τον Μ. Νάιτ Σιαμαλάν.

Αυτή την φορά όχι σε φινάλε ταινίας από τον ιδιοσυγκρασιακό Ινδό σκηνοθέτη, αλλά όσον αφορά στο επόμενο φιλμ του.

Ο Σιαμαλάν επέλεξε τελικά να δικαιώσει όσους υποστήριζαν ότι κάποια στιγμή θα δώσει συνέχεια στο «Unbreakable» του 2000, αλλά και σε όσους ήταν σίγουροι ότι θα υπάρξει sequel στο φετινό «Split».

Ακολουθούν spoilers για το τελευταίο.

Όσο και αν η τελευταία σκηνή στο Split φανέρωνε ότι όλα συνέβησαν στο σύμπαν του «Αφθαρτου», ελάχιστοι θα μπορούσαν να περιμένουν ότι ο 46χρονος δημιουργός θα ένωνε ουσιαστικά τα δύο φιλμ, με το «Glass», το οποίο όπως ανακοίνωσε στο Twitter, θα αποτελέσει την επόμενη ταινία του και θα αποτελέσει sequel των δύο προαναφερόμενων ταινιών ταυτόχρονα!

«Έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες από αυτό το πρότζεκτ», σχολίασε ο ίδιος, επισημοποιώντας την συμμετοχή των Μπρους Ουίλις, Σάμουελ Τζάκσον, Τζέιμς ΜακΑβοϊ, Άνια Τέιλορ Τζόι, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα βγει στις αίθουσες στις 18 Ιανουαρίου 2019.

Update 19/8/17: H επίσημη σύνοψη για την ταινία–sequel των Split και Unbreakable, όπως την παρουσιάζει η Universal: «Αμέσως μετά το τέλος του Split, το Glass βρίσκει τον Dunn να κυνηγά την υπεράνθρωπη φιγούρα του Crumb, The Beast, σε μία σειρά διαρκώς αυξανόμενων σε ένταση συναντήσεων, ενώ η σκιώδης παρουσία του Price προκύπτει ως ενορχηστρωτής ο οποίος έχει στα χέρια του μυστικά τα οποία είναι ζωτικής σημασίας και για τους δύο άνδρες».

Update 12/7/18: Το Entertainment Weekly έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την ταινία καθώς μια backstage φωτό του Μπρους Ουίλις με τον Νάιτ Σιαμαλάν.

Update 21/7/18: Το πρώτο τρέιλερ είναι υποβλητικό και προϊδεάζει για ένα φιλμ υψηλής έντασης. Μας συστήνει αρχικά τον χαρακτήρα της Δρ. Έλι Στέιπλ (Σάρα Πόλσον), της υπεύθυνης στην κλινική στην οποία νοσηλεύονται οι τρεις πρωταγωνιστές και έπειτα ξεδιπλώνει τα... ταλέντα του David Dunn (Μπρους Ουίλις), του Kevin Crumb (Τζέιμς ΜάκΑβόι) και φυσικά του Mr. Glass (Σάμουελ Τζάκσον). Xαμός και χάος! 

Update 11/10/18:  Δεύτερο τρέιλερ πολύ εντυπωσιακό: στις αίθουσες 18 Ιανουαρίου 2019.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos