Τομ Χάρντι: "Έχω υπογράψει για άλλα 2 Mad Max. Περιμένω πως και πως!"

Τομ Χάρντι: "Έχω υπογράψει για άλλα 2 Mad Max. Περιμένω πως και πως!"
Δημοσίευση: 26 Ιαν. 2017, 22:47
Συντάκτης:

O Tom Hardy μας έφτιαξε τη μέρα, καθώς σε συνέντευξή του στα πλαίσια προώθησης της τηλεοπτικής σειράς Taboo, δήλωσε ότι έχει υπογράψει για άλλες 2 ταινίες Mad Max!

Δήλωσε μάλιστα ότι περιμένει πώς και πώς να ερμηνεύσει ξανά τον λιγομίλητο action hero, αλλά δεν γνωρίζει ακόμα πολλές λεπτομέρειες, καθώς ο σκηνοθέτης George Miller έχει αναπτύξει διάφορες ιστορίες, από τις οποίες άλλες έχουν ως κεντρικό χαρακτηρά τον Max και άλλες την Furiosa (Charlize Theron).

Αποκάλυψε επίσης ότι η επόμενη ταινία της σειράς έχει τον προσωρινό τίτλο “Mad Max: The Wasteland” και είπε ότι ο George Miller έχει το «τέλειο πακέτο», καθώς είναι ένας δημιουργός ταινιών με πολύ έντονη καλλιτεχνική φύση.

Tom, ένα πράγμα έχουμε να σου πούμε: ανυπομονούμε για τα τελικά αποτελέσματα!

Update 6/12/19: Έρχεται και ο ίδιος ο Τζορτζ Μίλερ να τον επιβεβαιώσει με πρόσφατες δηλώσεις του στο Deadline, έστω και αν βρίσκεται σε διαμάχη με την Warner Bros για την μη καταβολή bonus μετά την μεγάλη εμπορική επιτυχία του Fury Road (η εταιρεία από την πλευρά της διαμαρτύρεται για εξωφρενικά κόστη σε επαναληπτικά γυρίσματα που απαίτησε ο Αυστραλός δημιουργός). "Ένα έχω να σας πω: το Mad Max Wasteland θα γίνει οπωδήποτε, δεν έχω τελειώσει με αυτό. Μόλις ολοκληρώσω τα γυρίσματα του Three Thousand Years of Longing (στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Ίντρις Έλμπα και Τίλντα Σουίντον), θα το βάλουμε μπροστά. Ήδη βρισκόμαστε στο στάδιο της προ-παραγωγής".

Έτσι! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ