Τομ Χανκς: «Πρέπει όλοι σας να δείτε το La la land»!

Δημοσίευση: 7 Σεπτεμβρίου 2016, 12:33
Συντάκτης:

Να και κάτι που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, σχεδόν σπάνια, ίσως και ποτέ.

Ο Τομ Χανκς σταμάτησε για λίγα λεπτά την συνέντευξη τύπου στο Φεστιβάλ του Telluride για το «Sully» του Κλιντ Ίστγουντ στο οποίο πρωταγωνιστεί, με σκοπό να αποθεώσει το «La la land» του Νταμιάν Σαζέλ με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμα Στόουν.

«Μου αρέσει να πιστεύω ότι προσεγγίζουμε τις ταινίες στις οποίες συμμετέχουμε, με τον ίδιο τρόπο που τις προσεγγίζουμε σαν θεατές. Ελπίζοντας να δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Ποιοι από εσάς βρέθηκαν στην χθεσινή προβολή του “La la land”; Όταν βλέπεις κάτι τόσο φρέσκο που ξεπερνά και την φαντασία σου, πρέπει να ευχαριστεις τον Θεό που σου έδωσε την ευκαιρία να το απολαύσεις. Και ξέρετε ποια είναι η ειρωνία; Ταινίες σαν αυτή αποτελούν μάλλον... ανάθεμα για τα μεγάλα στούντιο. Είναι μιούζικαλ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τα τραγούδια. Δεν είναι sequel, δεν είναι remake, οι χαρακτήρες είναι άγνωστοί, δεν το ακολουθεί κάποιο ρεύμα trend.  Όμως, αν το κοινό δεν πάει να δει και δεν αγκαλιάσει κάτι τόσο όμορφο όσο αυτό, τότε είμαστε καταδικασμένοι...»

Και δευτερολόγησε : «Όλοι κατανοούμε τους κανόνες της βιομηχανίας θεάματος. Είναι σκληροί, σχεδόν αδυσώπητοι, δεν χαρίζονται σε κανέναν, τα περισσότερα είναι μαθηματικά και λογιστικά. Αλλά το σινεμά τελικά τι είναι; Η λαχτάρα, η επιθυμία να δούμε κάτι υπέροχο που θα μας μεταφέρει σε ένα μέρος που δεν έχουμε βρεθεί ξανά...»

Μετά από αυτόν τον καταιγισμό κοπλιμέντων, ο Κλιντ Ίστγουντ που καθόταν δίπλα του, σχολίασε ότι δεν έχει δει το φιλμ, αλλά αναρωτήθηκε πόσες απογοητεύσεις θα γνώρισαν σκηνοθέτης και παραγωγοί, μέχρι να βρουν χρηματοδότηση για ένα τέτοιο φιλμ. Spot on.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos