Τι ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Λιντς;

Αγνό σινεφιλικό πόθο αποτελεί η επιστροφή του Ντέιβιντ Λιντς στις μεγάλου μήκους ταινίες, για κάθε άνθρωπο που παθιάζεται με την τέχνη του κινηματογράφου.

ΣΧΕΤΙΚΑΈρχεται το χαμένο album των Lynch + Badalamenti!

Έχουν περάσει περισσότερα από 11 χρόνια από το «Inland Empire» και από τότε ο Ντέιβιντ Λιντς έχει ασχοληθεί με πάρα πολλά διαφορετικά μεταξύ τους καλλιτεχνικά πρότζεκτ, αλλά όχι με την σκηνοθεσία ενός νέου φιλμ.

Ίσως να ήρθε η ώρα!

Ο 72χρονος αγαπημένος δημιουργός αναζητά χρηματοδότηση για να γυρίσει μια ταινία με θέμα τη ζωή του θρυλικού καλλιτέχνη της blues, Robert Johnson. Η είδηση προέκυψε από μια νέα συνέντευξη του συγγραφέα Jeff Jackson στο Vulture, όπου πρότεινε το «Love in Vain: The Life and Legends of Robert Johnson» που έγραψε ο Alan Greenberg το 1983.

Ο Robert Johnson θεωρείται ως ένας από τους πιο σημαντικούς και καινοτόμους blues μουσικούς και πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στην ηλικία των 27 ετών. Φήμες θέλουν να δολοφονήθηκε από τον σύζυγο γυναίκας με την οποία είχε ερωτική σχέση

Μιλώντας για το βιβλίο, ο Jackson ανέφερε πως ο Lynch βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης των απαραίτητων κονδυλίων για να μπορέσει να σκηνοθετήσει μια βιογραφική ταινία για τον αινιγματικό κιθαρίστα. Το σενάριο της ταινίας έχει γραφεί από τον ίδιο τον Greenberg πριν από πολλά χρόνια και εξιστορεί τη ζωή του Robert Johnson με αρκετά φανταστικά στοιχεία.

Είναι ένα φιλμ που απασχολεί τον Λιντς εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον και φήμες θέλουν το Netflix να βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να προωθηθεί το φιλμ!

H λέξη Ανυπομονούμε είναι λίγη.

Δημοσίευση: 14 Νοε. 2018, 18:32
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πριν λίγα 24ωρα σας γράψαμε για το Top-10 των...
17 ώρες
Σύνοψη: Ο Cassius Green είναι ένας Αφροαμερικανός που ζει...
22 ώρες
European Film Awards cold war
Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου απένειμε στην Σεβίλλη της Ισπανίας...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
32049
Tanweer
17500
Tulip
9154
Odeon
9073