Tετράωρο ντοκιμαντέρ για τον Φρανκ Σινάτρα

Δημοσίευση: 3 Μαΐου 2013, 18:11

Aπό τον Μάρτιν Σκορσέζε το περιμέναμε, μάλλον όμως θα τον προσπεράσει στην τελική ευθεία ο Άλεξ Γκίμπνεϊ.To κανάλι HBO ανέθεσε στον βραβευμένο με Όσκαρ (για το ντοκιμαντέρ "Taxi to the dark side"), Νεοϋορκέζο δημιουργό την κατασκευή ενός τετράωρου ντοκιμαντέρ για τον Φρανκ Σινάτρα, το οποίο θα προβληθεί σε συνέχεια μίνι σειρών από το αμερικανικό συνδρομητικό κανάλι.

Το καλό είναι ο Γκίμπνεϊ (για το "Magic Trip" του οποίου σας γράψαμε πρόσφατα review), εκτός του ότι θεωρείται ο κορυφαίος σύγχρονος ντοκιμαντερίστας (θυμηθείτε/ψάξτε/βρείτε/δείτε τα "Enron, the smartest guys in the room", "Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson", "My Trip to Al-Qaeda", "Freakonomics", "Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God"), δεν φτιάχνει αγιογραφίες κάτι που σημαίνει ότι λογικά δεν θα διστάσει να μας δείξει και την σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητας ενός εκ των σπουδαιότερων τραγουδιστών στην ιστορία.

Και μην ξεχνάμε ότι αναμένουμε επίσης από τον Γκίμπνεϊ τα "Lance Armstrong: The Road Back", "We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks".

Ανυπομονούμε.

Update 10/1/15: To project έχει τίτλο: "Sinatra: All or nothing at all" και ο Γκίμπνεϊ υπόσχεται (έχοντας πάρει την άδεια από την οικογένεια του μυθικού τραγουσιτή να χρησιμοποιήσει προσωπικά αρχεία) μια διαφορετική βιογραφία, με πολλές άγνωστες πτυχές από τη ζωή και τα πεπραγμένα του Φρανκ Σινάτρα, παρουσιασμένες μέσα από τα θρυλικά του τραγούδια. Θα δομηθεί σε τέσσερα επεισόδια και εκτός από το άφθονο αρχειακό υλικό σε ήχο και εικόνα, στο οποίο απέκτησε πρόσβαση ο διάσημος ντοκιμαντερίστας, θα υπάρξουν φυσικά και μίνι συνεντεύξεις, ενώ εκτός από τον μουσικό, θα εστιάσει και στον άντρα Σινάτρα, τι σκεφτόταν, πως αντιμετώπιζε τις προκλήσεις της πραγματικότητας και κυρίως πως κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν σταρ τέτοιου μεγέθους...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos