Ταινία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Δημοσίευση: 11 Ιουνίου 2015, 19:28
Συντάκτης:

Σύμφωνοι, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αλλά, παράλληλα και γκρινιάρης, συναισθηματικός, ιδιότροπος, μεγάλη ντίβα και δημοφιλής σε όμορφες γυναίκες. Όλα αυτά μαζί αποτελούν υλικό ικανό για να γίνει ταινία και κάτι τέτοιο θα συμβεί τελικά.

Ο λόγος για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, o οποίος δεν κατάφερε να κρύψει την χαρά του και ανακοίνωσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με θέμα φυσικά την ζωή του.

Το ντοκιμαντέρ, με παραγωγό τον Ασίφ Καπάντια του «Senna» και του πρόσφατου «Amy»  ακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα χρόνο από τη ζωή του και την καριέρα του, με γυρίσματα στη Μαδρίτη, τη Λισαβόνα, τη Βραζιλία και την Αμερική από τον βραβευμένο με BAFTA (για το Fire in the night) σκηνοθέτη, Αντονι Γουόνκε.

Αν κρίνουμε και από την φωτό που επέλεξε ο Ρονάλντο για να συνοδέψει την είδηση, το φιλμ θα αφορά και την παιδική του ηλικία και την φτωχική ζωή στην Mαδέιρα της Πορτογαλίας πριν γίνει ένας από τους πιο πλούσιους και διάσημους ανθρώπους στον κόσμο, έστω και αν έχει τίποτα σχετικό ανακοινωθεί επίσημα ακόμη.

Update 28/9/15: Το τρέιλερ δόθηκε στην δημοσιότητα. Σκηνοθετεί η Τάρα Πίρνια, η οποία έχει στην φιλμογραφία της, ανάλογα ντοκιμαντέρ για τον Τζάστιν Μπίμπερ, την Μπιγιονσέ, την Lady Gaga και τον Στιβ Τζομπς. Tίτλος: "Cristiano Ronaldo: World at his feet". H έκπληξη: στην αφήγηση ακούμε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos