"Στον Han Solo ένοιωσα σαν να παίρνω μέρος στην Βίβλο!"

Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2018, 13:52
Συντάκτης:

Το franchise του Star Wars ποτέ δεν πεθαίνει. Αντιθέτως, οι αμέτρητοι φαν του ανά τον κόσμο το κρατάνε ζωντανό με άμεσο αποτέλεσμα μια σωρεία από prequel, sequel και spin-offs, τα οποία έχουν αποφέρει τεράστια χρηματικά κέρδη στα box office. Για πολλούς ηθοποιούς το να συμμετέχουν στο έπος που ξεκίνησε ο George Lucas μπορεί να φαίνεται απλά σαν “ένας ακόμα ρόλος”, για αυτούς όμως που έχουν δεθεί με τις ταινίες από μικρή ηλικία φαντάζει περισσότερο σαν την εκπλήρωση παιδικού ονείρου.

Πάρτε για παράδειγμα τον Ντόναλντ Γκλόβερ.

Ο πολυπράγμων ηθοποιός/τραγουδιστής/σεναριογράφος/σκηνοθέτης αφού έκανε αίσθηση στο κοινό με την σειρά του “Atlanta” και συγκλόνισε την Αμερική πριν λίγες μέρες με το κομμάτι του “This Is America” δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τον ρόλο του Λάντο Καλρίσιαν στην αναμενόμενη ταινία “Solo: A Star Wars Story” παρομοιάζοντας την εμπειρία με… την Βίβλο! Σύμφωνα με δήλωση του στο κόκκινο χαλί ο ηθοποιός ανέφερε: «Νιώθω σαν να επιστρέφω εκεί που ήμουν από την αρχή, σαν να παίρνω μέρος στην Βίβλο. Είμαι πολύ τυχερός που μπορώ να συμμετέχω σε κάτι τόσο πρωτότυπο και ταυτόχρονα τόσο παλιό. Μεγάλωσα με τα Star Wars, είναι τα πρώτα μου παιχνίδια οπότε τον ρόλο δεν τον παίρνω αψήφιστα. Σε αυτό είμαι πρώτα φαν και μετά ηθοποιός».

Μπορεί το έτος 1977 να μη μοιάζε και τόσο παλιό τελικά η γενική ιδέα όμως παραμένει και ακούγεται πολύ λογική από τον Γκλόβερ που θα καταφέρει να γίνει μέρος μιας οικογένειας που πάντα θαύμαζε και έβλεπε από μακριά. Εμείς να πούμε ότι το γεγονός ότι ακόμα και οι ηθοποιοί μπορούν να ενθουσιάζονται τόσο πολύ με την πορεία ενός franchise μόνο καλό μπορεί αποφέρει, αν και σίγουρα δεν φοβόμαστε για την ερμηνεία του Ντόναλντ ως Λάντο Καλρίσιαν, τον οποίο χαρακτήρα περιμένει να δει το φανατικό κοινό περισσότερο ακόμα και από τον Χαν Σόλο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Atom Tickets.

Η ευκαιρία που έχει στα χέρια του ο Γκλόβερ, όπως και ο συνάδελφός του Άλντεν Έρενραϊκ ο οποίος θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό Χαν Σόλο σαν ένας καινούργιος Χάρισον Φορντ, είναι ότι αυτοί οι χαρακτήρες είναι τόσο παλιοί όσο και οι ηθοποιοί που τους πρωτοάγγιξαν. Το βάρος της ευθύνης τους δεν είναι μόνο να φανούν αντάξιοι των προκατόχων τους αλλά και να συστήσουν στην νέα γενιά τον φανταστικό κόσμο των Star Wars.

Το “Solo: A Star Wars Story” κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos