“South of Hell’: Τηλεοπτικοί δαίμονες από τον Ελάι Ροθ

Δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2014, 20:58

‘Κόλαση’ από το μέτωπο του Ελάι Ρόθ (η για την ακρίβεια λίγο πιο … νότια), αφού ο ίδιος πρόκειται να σκηνοθετήσει και να εκτελέσει παράλληλα χρέη executive producer στη horror νέα τηλεοπτική σειρά του WEtv με τίτλο ‘South of Hell’ και πολλούς… δαίμονες.

Το storyline αφορά σε έναν κυνηγό δαιμόνων - εξορκιστή που θα βρεθεί εν τέλει να παλεύει με το δικό του δαίμονα. Προφανώς και επειδή μιλάμε για Ελάι Ρόθ και άρα hardcore καταστάσεις, δεν εννοούμε μεταφορικό δαίμονα αλλά πραγματικό δαίμονα με σάρκα και οστά. Και όνομα. Η ιστορία μας τοποθετεί στην Σαβάνα της Georgia, όπου η 30χρονη εξαιρετική κυνηγός δαιμόνων Maria Abascal, μαζί με τον αδερφό της David επιδίδονται σε εξορκισμούς δαιμονισμένων. Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια θα βρεθεί να παλεύει με τον ‘δαίμονα εαυτού’ της, ονόματι Abigail και εκτρέφεται από το κακό που η ίδια εξορκίζει από τους άλλους δαιμονισμένους.

Στο project συμμετέχουν επίσης o γνωστός παραγωγός ‘horror’ ταινιών Jason Blum και ο δημιουργός του Dexter, James Manos Jr, ενώ έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές με το κανάλι για τα πρώτα οκτώ επεισόδια, προκειμένου η σειρά να βγει στον αέρα μέσα στο 2015. ‘Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στο ‘South of Hell’. Οι εξορκισμοί και τα λεγόμενα ‘possesion stories’ με γοήτευαν πάντα και ο Matt Lambert έχει δημιουργήσει ένα πραγματικά πλούσιο και πρωτότυπο περιβάλλον, στο οποίο μπορείς να διηγηθείς πολλές ιστορίες για το καλό, το κακό και τους προσωπικούς εσωτερικούς δαίμονες του καθενός. Έχω, επίσης, την τιμή να συνεργάζομαι με τον Jim και τον Jason, τους οποίους θαυμάζω εξίσου. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι έξυπνο και εντυπωσιακό, και είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της πρωτοβουλίας του WE tv για νέες σειρές’ ανέφερε ο Ροθ για το όλο Project.

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, έχουμε εμπιστοσύνη στον Ελάι, το αποτέλεσμα θα το δούμε στο γυαλί!

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos