Σοκάρει η αυτοβιογραφία του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Δημοσίευση: 7 Οκτ. 2014, 00:37

Σοκαριστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για τη ζωή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ μέσα από την αυτοβιογραφία του με τίτλο: «Και κάπως έτσι συνέβη».

Ο ηθοποιός αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στην απόρριψη που βίωσε από τον πατέρα του, στις οικονομικές δυσκολίες και στις κλεψιές που έκανε για να επιβιώσει. Γεγονός που τον οδήγησε στη φυλακή όταν ήταν μόλις 16 χρόνων, καθώς είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο.

Ο Ντεπαρντιέ σήμερα Δεν διστάζει δε να αποκαλύψει ότι σε ηλικία 10 ετών και μοιάζοντας με 15, κατάλαβε πως οι άνδρες ελκύονταν από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να του ζητάνε σεξ και εκείνος χρήματα ως αντάλλαγμα. Ή ακόμη να αποκαλύψει ότι βοήθησε κάποτε έναν άνδρα να ξεθάψει δυο πτώματα για να κλέψουν τα παπούτσια και τα κοσμήματα των νεκρών. Όπως σημειώνει, ήταν παρών στον Μάη του ΄68, όχι για να διαδηλώσει αλλά για να κλέψει πορτοφόλια και ρολόγια από τους φοιτητές που διαδήλωσαν. 

Ο Ντεπαρντιέ ομολογεί επίσης ότι δεν μπόρεσε ποτέ να πει στα παιδιά του «σ’αγαπώ», ρίχνοντας το φταίξιμο στο δικό του πατέρα, Ντεντέ, λόγω των άσχημων παιδικών χρόνων που πέρασε, ενώ θυμάται από μικρό παιδί τη μητέρα του να του λέει πώς προσπαθούσε να τον σκοτώσει ενώ ήταν έγκυος.

Ο Ντεπαρντιέ αναφέρεται και στη φιλία του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 και αμέσως κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά. «Θα μπορούσαμε και οι δύο να έχουμε γίνει κακοποιοί».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos