The show must go one: «Ψήνουν» σίκουελ του "Bohemian Rhapsody"

Δημοσίευση: 14 Μαρτίου 2019, 18:44

Ο Ρούντι Ντόλεζαλ είναι σκηνοθέτης δεκάδων video των Queen και με μια δήλωσή του έβαλε... φωτιά. Θεωρεί πως οι εναπομείναντες Queen και οι παραγωγοί της ταινίας σκέφτονται σίκουελ για το "Bohemian Rhapsody". Τα 4 Οσκαρ της ταινίας αλλά κυρίως τα 875 εκατομμύρια δολάρια στο box-office, δείχνουν ξεκάθαρα προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο ίδιος ο Μπράιαν Μέι, ιδρυτής και κιθαρίστας της μπάντας, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πει: «Πιστεύω ότι το Live Aid είναι ένα καλό σημείο να την αφήσεις (σσ την ταινία). Μπορεί να υπάρξει συνέχεια, ποιος ξέρει;».
Όπως θυμάστε, η ταινία κλείνει με την περίφημη εμφάνισή τους στο Live Aid, το 1985 ενώ ο Φρέντι Μέρκιουρι έφυγε από τη ζωή το φθινόπωρο του 1991. Το τι θα δούμε -αν βέβαια συμβεί- πιθανότατα θα είναι κωμωδί. Ή δράμα, ανάλογα πως σκέφτεται κανείς...

Ηδη έχει προγραμματιστεί το ντοκιμαντέρ  «The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story» που θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι ABC, τον Απρίλιο ενώ και ο Ντόλεζαλ γράφει βιβλίο, με τίτλο «My Friend, Freddie» και θα ετοιμάσει και αυτός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Freddie Mercury: In His Own Words», στο οποίο θα δημοσιοποιήσει τις συνεντεύξεις που είχε πάρει από τον μεγάλο τραγουδιστή.
Η αλήθεια πιθανότατα κρύβεται σε όσα είχε πει το 2016 ο Σάσα Μπάρον Κοέν όταν αποχώρησε από την ταινία-βιογραφία. «Μέλος της μπάντας –δεν θα πω ποιος- μου είπε: "ξέρεις, αυτή είναι μια σπουδαία ταινία γιατί υπάρχει κάτι καταπληκτικό που συμβαίνει στη μέση". Κι εγώ απάντησα: "τι συμβαίνει στη μέση της ταινίας;", τότε αυτός μου αποκρίθηκε, “Ο Φρέντι πεθαίνει" μου λέει και εγώ απάντησα "α, κατι σαν το Pulp Fiction, όπου το τέλος είναι η μέση της ταινίας και το αντίστροφο" και εκείνος ξαναλέει "όχι, όχι, βλέπουμε τον τρόπο που το συγκρότημα συνεχίζει πιο δυνατό"».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos