Serial killer o Mατ Ντίλον σε θρίλερ του Λαρς Φον Τρίερ

Δημοσίευση: 2 Νοε. 2016, 17:53
Συντάκτης:

O Λαρς Φον Τρίερ έκανε γνωστό πως στο νέο θρίλερ του "The House That Jack Built" ο Ματ Ντίλον θα πρωταγωνιστεί υποδυόμενος έναν serial killer. Mαζί του θα είναι και ο μόνιμα εξαιρετικός Μπρούνο Γκανζ, ως ο μυστήριος Verge, ο οποίος ωθεί τον Τζακ (Ντίλον) σε μια επαναλαμβανόμενη συζήτηση σχετικά με τις ενέργειες και τις σκέψεις του.
Ο Δανός δημιουργός δήλωσε πως αυτοί οι δύο θα αποτελέσουν δύο φιγούρες-ορόσημα στο νέο του κινηματογραφικό όραμα. «Είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί και δένουν αρμονικά σε αυτό που ονομάζω σινε-οικογένειά μου» ήταν τα λόγια του Τρίερ.
Η ταινία θα ακολουθεί μια περίοδο 12 ετών στη ζωή του ευφυή Τζακ και θα παρουσιάζει τους φόνους που δημιούργησαν έναν serial killer. Η ιστορία θα είναι ειπωμένη μέσα από την οπτική του, όσο προσπαθεί να ολοκληρώσει το "έργο τέχνης" όπως το θεωρεί, πριν η αστυνομία τον προφτάσει.
Στην ταινία θα υπάρχουν 4 ακόμα βασικοί γυναικείοι ρόλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα σε Σουηδία και Δανία.

Update 11/2/17: Οι παραγωγοί της ταινίας ανακοίνωσαν τις χώρες στις οποίες βρήκε διανομή το φιλμ, στις οποίες συμπεριλαμβανεται φυσικά και η Ελλάδα, με την Seven Films να αποκτά τα δικαιώματα, ενώ το Variety δημοσίευσε επίσης την πρώτη εικόνα, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός άντρα με δρεπάνι, που αποτελεί και αναφορά στο κλασικό «Vampyr» (1932) του Καρλ Ντράγιερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Wolfs

Wolfs

Θα το βρείτε: Apple TV

Ξεκινάει με υποσχέσεις, σκοτεινά και ατμοσφαιρικά, σαν μια παρασκηνιακή ματιά σ’ έναν κόσμο που...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
21507
Tanweer
13112
Tanweer
11291
Feelgood
6056
Tanweer
4542
hurry up, από την Spentzos hurry up, από την Spentzos