Σε νέα μεταφορά κόμικ ο Κρις Πρατ

Δημοσίευση: 21 Νοε. 2014, 03:43

Μετά την (μάλλον) αναπάντεχη τεράστια εισπρακτική επιτυχία του "Guardians of the galaxy", αρκετοί είναι εκείνοι που θα υπέθεσαν ότι η Marvel δέσμευσε τον (ουσιαστικό πρωταγωνιστή) Κρις Πρατ να μην συμμετάσχει σε ανάλογου ύφους φιλμς διαφορετικών εταιρειών παραγωγής.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ο "Star Lord" (εκτός από το Jurassic World) ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μία μεταφορά κόμικ στην μεγάλη οθόνη, αυτή την φορά από την Universal.

Πρόκειται για το "Cowboy Ninja Viking, ένα κόμικ της Image που υπογράφουν οι AJ Lieberman και Riley Rossmo. Η υπόθεση έχει να κάνει με σχιζοφρενή πράκτορα μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος έχει σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας. Έτσι, ο χαρακτήρας του Πρατ δεν είναι στην πραγματικότητα cowboy ninja viking αλλά αυτές είναι οι τρεις προσωπικότητες που κυριαρχούν στο μυαλό του για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη αποδοτικότητα στις αποστολές του. Γιατί; Γιατί μπορεί.

Το 2009 το project είχαν αναλάβει οι Paul Wernick και Rhett Reese του "Zombieland", όταν ανέλαβε η Universal (από την Disney) προτίμησε τον Μαρκ Φόρστερ (Quantum of Solace, World War Z), επιλογή που τελικά δεν ευδοκίμησε και αναζητείται σκηνοθέτης...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos