Οι ημερομηνίες για τα επόμενα Star Wars

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2016, 18:15
Συντάκτης:

Μετά την τεράστια εισπρακτική (και κριτική) επιτυχία, αλλά και την αποδοχή από τους fans για το «Star Wars: The Force Awakens», όπως ήταν φυσιολογικό άναψε ξανά η κουβέντα σχετικά με τα επόμενα κεφάλαια του saga, αλλά και τις spin-off ταινίες και πότε όλα αυτά θα προβληθούν.

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές πριν μήνες, η Disney και η Lucas Fims έχουν προγραμματίσει κάθε χρόνο και από κάτι, ώστε να μην αφήοσυν το κοινό σε ανυπομονησία:                  

Καταρχήν, το «Rogue One: A Star Wars Story» (16/12/16) με σκηνοθέτη τον Γκάρεθ Έντουαρντς και στο καστ τους Ντιέγο Λούνα, Μπεν Μέντελσον, Φελίσιτι Τζόουνς, Μαντς Μίκελσεν, Ντόνι Γιέν. Η ταινία είναι ανάμεσα στα επεισόδια 3 και 4, είναι δηλαδή prequel του πρώτου Star Wars.

Aκολουθεί το «Star Wars: Episode VIII» (26/5/17) όπου θα επιστρέψουν και όλοι οι άλλοι και θα έχουμε και Benicio Del Toro.

Έπειτα θα πάρει σειρά το «Star Wars Anthology: Han Solo» (25/5/18) με τους Κρίστοφερ Μίλερ, Φιλ Λορντ στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ βρισκόμαστε σε κάστινγκ για την επιλογη ενός νεότερου Χαν Σολο...

Τέλος, θα περιμένουμε το «Star Wars: Episode IX» από τον Κόλιν Τρεβόροου μέσα στο 2019... Και ενώ φουντώνουν οι φήμες για νέο spinoff το 2020 με πρωταγωνιστή τον Bobba Fett...

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos