ΣΕΙΡΕΣ

Παραμύθι ή φρικτή αποκάλυψη ο κατά συρροή δολοφόνος του Haunted;

Δημοσίευση: 2 Νοε. 2018, 18:21
Συντάκτης:

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα επεισόδιο της σειράς του Netflix, Haunted. Συγκεκριμένα στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς (η οποία στριμάρει από τις 19 Οκτωβρίου και περιέχει 6 επεισόδια συνολικά), που ασχολείται με παραφυσικές εμπειρίες, μια οικογένεια αποκαλύπτει ότι ο πατέρας ήταν κατά συρροή δολοφόνος. Το επεισόδιο έχει όνομα "Σφαγείο" και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι πρωταγωνιστές ο πατέρας της οικογένειας, με τη συνεργασία της μητέρας, έφερνε στο σπίτι τους άστεγους, τους βασάνιζε, τους σκότωνε και τους έθαβε στο δάσος. Μάλιστα ανιψιός του φερόμενου ως μανιακού δολοφόνου τόνισε ότι βρήκε στο σπίτι εκατοντάδες αντικείμενα που ανήκαν στα θύματα του θείου του.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Το μεγάλο θέμα λοιπόν που εγείρει το συγκεκριμένο επεισόδιο (τα υπόλοιπα απλά μιλούν για εμπειρίες με πνεύματα) είναι αν πραγματικά αποκαλύφθηκε η υπόθεση ενός serial killer με δεκάδες θύματα ή όλα είναι ένα παραμύθι.

Οι παραγωγοί της σειράς επιμένουν ότι πρόκειται για απολύτως αληθινές ιστορίες για τις οποίες έχουν κάνει έρευνα πριν τις παρουσιάσουν. Μάλιστα η σειρά ξεκινώντας σε κάθε επεισόδιο της αναφέρει ότι πρόκειται για αληθινές ιστορίες και όχι κάτι φανταστικό. Ένας από τους παραγωγούς τόνισε ότι η αστυνομία έχει ενημερωθεί για τα όσα αποκαλύφθηκαν στο "Σφαγείο".

Δημοσιογράφοι ζήτησαν μια επίσημη τοποθέτηση από το Netflix, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει απάντηση. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη σειρά το σπίτι βρίσκεται σε κάποιο απομονωμένο σημείο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, μέσα σε ένα δάσος.

 

Πρώτη δημοσίευση: 2 Νοε. 2018, 18:21
Ενημέρωση: 3 Νοε. 2018, 14:42
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos