Oscars 19: Τα βραβεία της Ένωσης Σεναριογράφων

Δημοσίευση: 18 Φεβ. 2019, 18:51
Συντάκτης:

Η Αμερικανική Ενωση Σεναριογράφων έγινε η τελευταία χρονικά ένωση των επαγγελματιών του χώρου που απένειμε τα δικά της βραβεία για τα καλύτερα σενάρια της χρονιάς και επιφύλασσε εκπλήξεις.

<a href="/news/i-epelasi-ton-mi-amerikanon-skinotheton-sta-oskar/60127">Η επέλαση των μη Αμερικανών σκηνοθετών στα Όσκαρ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ επέλαση των μη Αμερικανών σκηνοθετών στα Όσκαρ

Στο πρωτότυπο σενάριο δεν μετείχαν οι σεναριογράφοι των «The Favourite» & «The first reformed», διότι δεν είναι μέλη της Ένωσης (…), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το βραβείο πήγε στο «Roma» ή το «Green Book» ή έστω το «Vice», αλλά στον Mπο Μπέρναμ για το εφηβικό «Eighth Grade» που δεν είναι καν υποψήφιο για Όσκαρ.

Στην κατηγορία Διασκευασμένου Σεναρίου υπήρξε επίσης μια καθόλου αναμενόμενη επιλογή, έναντο των φαβορί «BlacKkKlansman», «A star is born» & «If Beal street could talk». Το WGA Διασκευασμένου Σεναρίου κέρδισαν οι Νικόλ Χολοφσένερ και Τζεφ Γουάιτ για το «Could you ever forgive me?»

Η φετινή, 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου (προς ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα), στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos