Όλα τα είχε η Ελλάδα, η Lindsay Lohan της έλειπε!

Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2018, 18:00
Συντάκτης:

Η Lindsay Lohan μαζί με το MTV φτιάχνουν τις βαλίτσες τους για να εγκατασταθούν στην Ελλάδα και να ξεκινήσουν ένα reality show. Η τοποθεσία θα είναι –ποια άλλη;- η Μύκονος και το Lohan Beach House που άνοιξε η 32χρονη «ηθοποιός» πρόσφατα. Οι παραγωγοί του σόου θα είναι οι Bunim/Murray και η ιδέα θα είναι να παρακολουθούμε την ίδια τη Lohan και τους υπαλλήλους της στο Lohan Beach House καθώς εργάζονται και πολύ πιθανόν και σε after hours καταστάσεις.

Το MTV δεν δέχτηκε να σχολιάσει το σόου και πολύ λίγες λεπτομέρειες έχουν ανακοινωθεί στο μεταξύ. Περιμένουμε ακόμα τον επίσημο τίτλο αλλά και την ημερομηνία που θα γίνει η πρεμιέρα.

Η Lohan τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ, τουλάχιστον στις ΗΠΑ. Έχει ζήσει στο Ντουμπάι για κάποια χρόνια και σποραδικά δουλεύει στην τηλεόραση και σε ταινίες. Πρόσφατα γύρισε κάποια επεισόδια της Βρετανικής κωμωδίας με τον τίτλο Sick Note, της οποίας η δεύτερη σεζόν έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου στο Sky Atlantic. Στη χώρα μας βρίσκεται συχνά πυκνά, αφού έχει τόσο το κλαμπ Lohan, αλλά παραθερίζει και συχνά στη Μύκονο.

Η Lohan υπονόησε το σόου τον περασμένο Ιούνιο αλλά δεν έδωσε πολλές πληροφορίες. Τα τελευταία της σχέδια περιλαμβάνουν και το άνοιγμα ενός κλαμπ στη Ρόδο, εκτός αυτού της Μυκόνου.

Update 8/1/19: Το reality show "Lindsay Lohan's Beach Club" ξεκίνησε να προβάλλεται χθες από τη συχνότητα του MTV.  Η 32χρονη περσόνα αναζητά τον ιδανικό «VIP host / brand ambassador» του κλαμπ μεταξύ 11 αγοριών και κοριτσιών που δίνουν συνεντεύξεις και οντισιόν, ώστε να επιλεγεί ο "εκλεκτός". 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2018, 18:00
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγαλώνοντας με τον Μάικλ Τζάκσον τη δεκαετία του '80,...
31 sec
H σειρά ανθολογίας animation που ανέθεσε το Netflix στον...
2 ώρες
To Netflix συνεχίζει τις συνεργασίες του με αναγνωρισμένους και...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
34171
Odeon
13062
Tanweer
10558
Weird Wave
7500