ΣΕΙΡΕΣ

Οι σεναριογράφοι του Deadpool δοκιμάζουν στην TV

Δημοσίευση: 21 Νοε. 2018, 03:42
Συντάκτης:

Οι σεναριογράφοι του Deadpool κλήθηκαν να γράψουν μια σειρά για την πλατφόρμα streaming του YouTube Original και το αποτέλεσμα δείχνει απλά γαμάτο. 

<a href="/nea/o-hioy-tzakman-epistrefei-os-wolverine-gia-deadpool-3/67066">Ο Χιού Τζάκμαν επιστρέφει ως Wolverine για το Deadpool 3</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Χιού Τζάκμαν επιστρέφει ως Wolverine για το Deadpool 3

Για να φανταστείτε το αποτέλεσμα των Ρετ Ρίζ και Πολ Ουέρνικ, φανταστείτε ένα Deadpool χωρίς τον ασύμμετρο χαβαλέ να τέμνει ένα αιματοβαμμένο The End Of The Fucking World. Ή κάπως έτσι.

Στην ιστορία μας, ο 17χρονος Ντέιλ αποφασίζει να το σκάσει με την 15χρονη φίλη του Ντελ και να ξεκινήσουν ένα road trip από την Μινεσσότα με προορισμό την Φλόριδα για να πάρουν πίσω το cool αμάξι έκλεψε μια συμμορία από τον ανάπηρο πατέρα του. 

Εννοείται φυσικά ότι δεν θα είναι εύκολο: ξύλο, αίμα, θανατηφόρες ατάκες, όλα παίζουν. Πρωταγωνιστούν ο Μαρκ ΜακΚένα (Sing Street), η Κιάρα Μπράβο (To the bone), ο Ντιν Ουίντερς (John Wick, Battle Creek) και ο Μάικ Ο'Μάλεϊ (Glee).

Θα το τσεκάρουμε σίγουρα στις 16 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos