Ο Τζόνι Ντεπ μηνύει την Άμπερ Χερντ για 50 εκατ. δολλάρια

Δημοσίευση: 3 Μαρτίου 2019, 17:38
Συντάκτης:

Ο Johnny Depp μηνύει την πρώην γυναίκα του, Amber Heard, για δυσφήμιση, μία μήνυση από την οποία διεκδικεί 50 εκατομμύρια δολλάρια. Αυτή η πικρή ιστορία άρχισε το 2016 όταν η Heard ζήτησε διαζύγιο από τον Depp, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε και περιοριστικά μέτρα εναντίον του λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του. Η Heard, η οποία παντρεύτηκε τον Depp το 2015, είχε ζητήσει διαζύγιο με βασικό λόγο την σωματική και λεκτική κακομεταχείριση που υπέμενε από τον Depp. Η ίδια είπε μάλιστα πως ο Depp ήταν αλκοολικός και ναρκομανής. Η υπόθεση του διαζυγίου επιλύθηκε μετά από μήνες, το 2017, με την Heard να λαμβάνει 7 εκατομμύρια αποζημίωση. Οι δυό τους δήλωσαν πως «δεν υπήρχε ποτέ καμία πρόθεση σωματικής ή συναισθηματικής απειλής».

<a href="/tainies/zan-nti-mpari-i-eromeni-toy-vasilia/68495">Ζαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΖαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά

Φέτος όμως, η υπόθεση παίρνει μία νέα τροπή, αφού ο Depp μηνύει την Heard για δυσφήμιση και οι δικηγόροι του ζητούν 50 εκατομμύρια δολλάρια αποζημίωση. Στο επίσημο έγγραφο αναφέρεται πως η Disney τερμάτισε την συνεργασία της με τον Johnny Depp για το franchise των Πειρατών λίγες ημέρες αφού τα παραπόνα της Heard αποκαλύφθηκαν στο κοινό. Κάτι τέτοιο θεωρούν επιζήμιο για την καριέρα του Johnny Depp. Ο Depp επίσης ισχυρίζεται πως η Heard πέταξε πάνω του ένα γυάλινο μπουκάλι βότκας, το οποίο τραυμάτισε το χέρι του ηθοποιού σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε να κάνει εγχείριση. Η μύνηση επίσης περιλαμβάνει τα παράπονα της Heard για κακοποίηση και συγκεκριμένα αναφέρει πως αυτά είναι αναληθή με σκοπό να δημιουργήσουν μία θετική εικόνα για την ίδια την Heard, έτσι ώστε να ανελιχθεί αυτή στην καριέρα της. Το έγγραφο αναφέρει πως οι κατηγορίες της Heard «διαψεύδονται οριστικά από δύο διαφορετικούς αστυνομικούς που βρέθηκαν στην εν λόγω σκηνή, πολλούς τρίτους παρατηρητές και 87 νέα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης».

Όταν το νέο για την μήνυση του Depp κατά της Heard έφτασε στις ειδήσεις, η 33χρονη ηθοποιός ήταν ετοιμοπόλεμη. Ο δικηγόρος της δήλωσε: «Αυτή η επιπόλαια πράξη, είναι μόνο η πιο πρόσφατη από τις προσπάθειες του Johnny Depp να σωπάσει την Amber Heard». Ο δικηγόρος υπονόησε πως ο Depp είναι ανίκανος να αποδεχθεί την αλήθεια της βίαιας συμπεριφοράς του και η Heard θα καταφέρει να κερδίσει την επικείμενη νομική μάχη. «Ενώ ο Depp φαίνεται να συνεχίζει την αυτοκαταστροφική πορεία του, εμείς θα καταφέρουμε να νικήσουμε σε αυτή την ανυπόστατη μύνηση και έτσι θα ξορκίσουμε μια για πάντα την παρενόχληση που υφίσταται η πελάτης μου από τον Depp και την ομάδα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos