ΣΕΙΡΕΣ

Ο «Τζον Σνόου» αποκάλυψε στη σύζυγό του πώς τελειώνει το Game of Thrones

Δημοσίευση: 1 Φεβ. 2019, 23:19
Συντάκτης:

O Tζον Σνόου μοιράστηκε με την σύζυγό του, το τέλος του Game Of Thrones (με τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί) και δεν της άρεσε καθόλου. Ακόμα και αν η ίδια του το ζήτησε.

<a href="/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Ο Κιτ Χάρινγκτον διηγήθηκε στην Express πως όταν αποκάλυψε στην Λέσλι Ρόουζ (την είχαμε γνωρίσει ως Ίνγκριντ στη σειρά) το τέλος του ήρωα που υποδύεται στο Game Οf Thrones, «Της είπα πώς τελειώνει και δεν μου μιλούσε για περίπου τρεις ημέρες. Και το είχε ζητήσει κιόλας!», ανέφερε και απάντησε στην ερώτηση αν πιστεύει πως το φινάλε θα ικανοποιήσει τους θεατές:

«Είναι περίεργη ερώτηση, δεν μπορώ βασικά να απαντήσω αν χαίρομαι ή όχι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με χαρά ή λύπη. Είμαι ικανοποιημένος με ό,τι έκαναν, αλλά μέχρι τελικά να το δω, δεν ξέρω αν όντως θα μου αρέσει. Είναι ωραίο πάντως να περπατάς γνωρίζοντας, το οποίο θα συμβαίνει ακόμη μόνο για μερικούς μήνες πριν όλοι να μάθουν. Εγώ ξέρω και κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Ξέρω πώς τελειώνει. Ναι, νομίζω θα είναι επαναστατικό».

Πρώτη δημοσίευση: 1 Φεβ. 2019, 23:19
Ενημέρωση: 1 Φεβ. 2019, 23:19
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos