ΣΕΙΡΕΣ

Ο «Τζον Σνόου» αποκάλυψε στη σύζυγό του πώς τελειώνει το Game of Thrones

Δημοσίευση: 1 Φεβ. 2019, 23:19
Συντάκτης:

O Tζον Σνόου μοιράστηκε με την σύζυγό του, το τέλος του Game Of Thrones (με τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί) και δεν της άρεσε καθόλου. Ακόμα και αν η ίδια του το ζήτησε.

<a href="/multimedia-trailer/baby-ruby-poios-fovatai-ena-neogennito/67621">&quot;Baby Ruby&quot;: Ποιος φοβάται ένα... νεογέννητο?</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby Ruby": Ποιος φοβάται ένα... νεογέννητο?

Ο Κιτ Χάρινγκτον διηγήθηκε στην Express πως όταν αποκάλυψε στην Λέσλι Ρόουζ (την είχαμε γνωρίσει ως Ίνγκριντ στη σειρά) το τέλος του ήρωα που υποδύεται στο Game Οf Thrones, «Της είπα πώς τελειώνει και δεν μου μιλούσε για περίπου τρεις ημέρες. Και το είχε ζητήσει κιόλας!», ανέφερε και απάντησε στην ερώτηση αν πιστεύει πως το φινάλε θα ικανοποιήσει τους θεατές:

«Είναι περίεργη ερώτηση, δεν μπορώ βασικά να απαντήσω αν χαίρομαι ή όχι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με χαρά ή λύπη. Είμαι ικανοποιημένος με ό,τι έκαναν, αλλά μέχρι τελικά να το δω, δεν ξέρω αν όντως θα μου αρέσει. Είναι ωραίο πάντως να περπατάς γνωρίζοντας, το οποίο θα συμβαίνει ακόμη μόνο για μερικούς μήνες πριν όλοι να μάθουν. Εγώ ξέρω και κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Ξέρω πώς τελειώνει. Ναι, νομίζω θα είναι επαναστατικό».

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 1 Φεβ. 2019, 23:19
Ενημέρωση: 1 Φεβ. 2019, 23:19
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Boston strangler

Boston strangler

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το “Boston Strangler” αφηγείται την ιστορία της αποκάλυψης της...
27 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
29085
Tanweer
19816
Tanweer
12865
Tulip
6284