Ο Σάσα Μπάρον Κοέν «καρφώνει» τους Queen

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2016, 12:46

Όταν ο Σάσα Μπάρον Κοέν αποχώρησε από την ταινία-βιογραφία του Freddie Mercury, πολλοί το θεώρησαν σωστή κίνηση και άλλο τόσοι λάθος. Ο ίδιος εξήγησε πριν λίγες μέρες σε Αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό, τους πραγματικούς λόγους που είπε τελικά όχι. Πριν λίγους μήνες ο Brian May των Queen και εκ των παραγωγών, είχε πει πως όλα έγιναν σε φιλικό τόνο και απλά δεν θεωρούσε πως ο Κοέν θα ταίριαζε στο ρόλο. «Θα αποσπούσε την προσοχή με λάθος τρόπο. Πάντα παίζει με έναν ίδιο τρόπο, τον ίδιο χαρακτήρα. Έχει ταλέντο, αλλά ο θεατής πρέπει να βλέπει τον ηθοποιό και να πιστέψει πως είναι ο Freddie».
O Koέν καταλαβαίνουμε όμως πως έχει άλλη άποψη, διαβάζοντας τις δηλώσεις του. «Μέλος της μπάντας –δεν θα πω ποιος- μου είπε: "ξέρεις, αυτή είναι μια σπουδαία ταινία γιατί υπάρχει κάτι καταπληκτικό που συμβαίνει στη μέση". Κι εγώ απάντησα: "τι συμβαίνει στη μέση της ταινίας;", τότε αυτός μου αποκρίθηκε, “Ο Φρέντι πεθαίνει" μου λέει και εγώ απάντησα "α, κατι σαν το Pulp Fiction, όπου το τέλος είναι η μέση της ταινίας και το αντίστροφο" και εκείνος ξαναλέει "όχι, όχι, βλέπουμε τον τρόπο που το συγκρότημα συνεχίζει πιο δυνατό"»
Τότε ο Κοέν απάντησε ότι κανείς δεν θα πήγαινε να δει μια ταινία όπου ο βασικός χαρακτήρας πεθαίνει από AIDS και μετά αφηγείται τι απέγινε στο συγκρότημα...
Ο Κοέν αποκάλυψε πως πήγε το σενάριο στον Ντέιβιντ Φίντσερ αλλά τον Τομ Χούπερ που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά δεν προχώρησε. «Ουσιαστικά ήταν μια διαφορά απόψεων καλλιτεχνικής φύσης» είπε.
Tελειώνοντας είπε πως ο Brian May -κιθαρίστας της μπάντας- είναι εξαιρετικός μουσικός αλλά άσχετος κινηματογραφικός παραγωγός. Μάλλον τον... κάρφωσε

Ακούστε παρακάτω όλες τις δηλώσεις του.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos