Ο Σάμουελ Τζάκσον θα γίνει ξανά... νιάτο στο Captain Marvel!

Δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2018, 14:44
Συντάκτης:

Το Captain Marvel που θα καταλάβει τις αίθουσες των κινηματογράφων του χρόνου, θα εξελίσσεται στη δεκαετία του 1990, μία δεκαετία που απουσιάζει από την ιστορία του Marvel Cinematic Universe. Με άλλα λόγια, ο Nick Fury (Samuel L. Jackson), ετών 69, θα πρέπει να δείχνει περίπου 20 χρόνια νεότερος.

Το Captain Marvel θα είναι σκηνοθετήμενο από τους Ryan Fleck και Anna Boden (οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στα Half Nelson, It’s Kind of a Funny Story, Sugar) και θα πρωταγωνιστεί η Brie Larson ως Captain Marvel, αλλά θα δούμε και τους Jude Law, Samuel L. Jackson, Gemma Chan, και Lee Pace σε βασικούς ρόλους. Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη ταινία είναι η πρώτη ταινία της Marvel που αφορά εξ’όλοκλήρου γυναίκα ηπερήρωα! Παρ’όλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή, καθώς η ταινία δεν πρόκειται να προβληθεί πριν τον Μάρτιο.

Σε συνέντευξή του ο Kevin Feige, ο διευθυντής της Marvel Studios, μίλησε για την ψηφιακή διαδικασία που έκανε την Michele Pfeifer να φαίνεται πολύ νεότερη στο “Ant-Man & The Wasp,” η οποία αναφέρεται ως “de-aging.” Ο Feige υπονόησε πως η ίδια διαδικασία θα χρησιμοποιηθεί και στον Samuel Jackson για το Captain Marvel: «Θεωρώ πως το να έχουμε την δυνατότητα [να κάνουμε κάποιον ηθοποιό να δείχνει νεότερος] είναι καταπληκτικό. Αυτή τη στιγμή ο Samuel γυρίζει μία ταινία για εμάς, και θα πρέπει να δείχνει 25 χρόνια νεότερος καθ’όλη τη διάρκεια της ταινίας. Αυτό μπορεί να συμβεί με τη χρήση της τεχνολογίας».  Ίσως, το γεγονός ότι ο Samuel έχει γεράσει με χάρη βοηθά εως ένα σημείο την ψηφιακή διαδικασία.

Από το 2008 και μετά η τεχνολογία CGI έχει κάνει άλματα, και έτσι η διαδικασία de-aging είναι πιο πιστευτή (βλέπε “The Curious Case of Benjamin Button”). Αν θυμηθούμε κιόλας την Madonna στο “Evita,” η οποία ήταν 37 ετών και υποδυόταν μία έφηβη στην αρχή της ταινίας, ή την Kathleen Turner στο “Peggy Sue Got Married,” η οποία και αυτή υποδυόταν μία έφηβη ενώ ήταν 30 ετών, οι αποδείξεις είναι απτές. Αναφορικά με το σύμπαν της Marvel, ο Robert Downey Junior φαινόταν σημαντικά νεότερος στο “Captain America: Civil War,” όπως και ο Michael Douglas στο πρώτο “Ant-Man” αλλά και στο πιο πρόσφατο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον Samuel L. Jackson ξανά νέο, αλλά η προσπαθεία πίσω από αυτό θα είναι πολύ δύσκολη καθώς θα πρέπει να εμφανίζεται 25 χρόνια νεότερος καθ’όλη τη διάρκεια της ταινίας.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos