O Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ταινία του Joker;

Δημοσίευση: 20 Ιουνίου 2018, 13:32
Συντάκτης:

Τα τελευταία χρόνια γίνονται τόσο συχνά ταινίες βασισμένες σε κόμικς, που νομίζεις ότι στο τέλος θα ξεμείνουν από ηθοποιούς για να παίξουν σε αυτές. Πιθανόν, ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του Hollywood να παίξει σε μία τέτοια ταινία. Σύμφωνα με φήμες ο Robert de Niro ίσως συμμετάσχει στην ταινία για τον Joker που ετοιμάζεται. Η πληροφορία προέρχεται από το That Hashtag Show, που επικαλείται μία ανώνυμη πηγή, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι. Πάντως για τον ρόλο του Joker φαίνεται να κλείδωσε, όπως σας είχαμε πει, ο Joaquin Phoenix.

Ανάμεσα στους άλλους ήρωες που έχουν ακουστεί, υπάρχει ένας με το όνομα Murry Franklin, που περιγράφεται ως ένας Καυκάσιος γύρω στα 65-75 χρονών. Ίσως γι αυτόν τον ρόλο ο σκηνοθέτης Todd Philips και ο παραγωγός και παλιός γνώριμος του De Niro, Martin Scorsese, θέλουν τον ηθοποιό. Ο ρόλος αυτός φαίνεται πως θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την πλοκή της ταινίας και φυσικά ο θρυλικός σταρ σίγουρα ταιριάζει στην περιγραφή, οπότε πιθανόν να δεχθεί να παίξει. Η ιδέα ότι θα παίξει ο De Niro σε ταινία βασισμένη σε κόμικ, ακούγεται δελεαστική, αν και από ό,τι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα για το πρότζεκτ, δείχνει ότι δεν θέλουν να κάνουν μία τυπική υπερηρωϊκή ταινία. Το γεγονός ότι ο Martin Scorsese θα είναι στην παραγωγή εντείνει προς αυτήν την κατεύθυνση, ότι θα είναι διαφορετικού στιλ, ενώ ίσως πείσει τον ηθοποιό να παίξει στην ταινία, με τον οποίον θα ξαναβρεθούν στο «The Irishman».

Άλλωστε, το να δούμε τον De Niro σε ταινία για τον Joker δεν θα είναι το πιο περίεργο πράγμα στο οποίο τον έχουμε δει. Είναι ο ίδιος ηθοποιός που στο κάτω-κάτω έπαιξε στο «Dirty Grandpa». Προς το παρόν βέβαια παραμένει μία ατεκμηρίωτη φήμη, μέχρι να μάθουμε κάτι πιο σίγουρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos