Ο Πάτρικ Στούαρτ... Νεοναζί φεουδάρχης - Πρώτο clip

Δημοσίευση: 8 Δεκ. 2014, 15:42

Η προηγούμενη ταινία του Τζέρεμι Σολνιέ με τίτλο ‘Blue Ruin’, ήταν ένα εξαιρετικό ανθρωποκεντρικό revenge story που κέρδισε το κοινό και απέσπασε το βραβείο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κριτικών (FIPRESCI) στο «Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών» του Φεστιβάλ των Καννών.

O -διευθυντής φωτογραφίας που τον κέρδισε εν τέλει η σκηνοθεσία- Σολνιέ, αφήνει πίσω το ‘μπλέ’ χρώμα και το γυρίζει στο ‘πράσινο’ με την τρίτη μεγάλου μήκους του, ‘Green Room’ και τον Πάτρικ Στιούαρτ ως… Νεοναζί φεουδάρχη.

Η ταινία, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Πόρτλαντ, ακολουθεί τα μέλη μιας punk rock μπάντας που όντας οι μόνοι αυτόπτες μάρτυρες μιας δολοφονίας που έγινε κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους, θα βρεθούν παγιδευμένοι μέσα σε ένα άδειο venue προσπαθώντας να επιβιώσουν από μια συμμορία skinheads βασανιστών που θέλουν να τους εξοντώσουν για να σβήσουν κάθε ίχνος της εγκληματικής τους πράξης. Στο καστ του ‘Green Room’ συμμετέχουν οι Πάτρικ Στιούαρτ, Ίμοτζεν Πουτς, Αντόν Γιέλτσιν, Μαρκ Γουέμπερ, Αλια Σοκατ, Τζο Κόουλ , αλλά και ο εξαιρετικός πρωταγωνιστής του ‘Blue Ruin’ Μάκον Μπλερ.

Στην πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον Στιούαρτ ως αρχηγό της Νεοναζιστικής συμμορίας να ποζάρει μαζί με τα σκίνχεντ ΄φυντάνια’ του. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον!

Ειρήνη Κατσαρά

 

Update 17/5/15: Ενδεικτικό πρώτο clip από το φιλμ με μεγάλη ένταση, χωρίς την παρουσία μουσικής, αλλά με χαρακτηριστικά close ups στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών, έστω και χωρίς την εμφάνιση on screen παρουσία του Πάτρικ Στιούαρτ

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Δεκ. 2014, 15:42
Ενημέρωση: 18 Μαΐου 2015, 04:30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos