Ο Ουόνγκ Καρ Βάι φοράει... Gucci
Η Annapurna Pictures επέλεξε τον Ουόνγκ Καρ Βάι (ή το αντίθετο, αν προτιμάτε) για να σκηνοθετήσει το "Gucci", ένα δράμα σχετικό με την δολοφονία του Maurizio Gucci, εγγονού του ιδρυτή του πανίσχυρου ονόματος στην μόδα, Guccio Gucci.
Μια υπόθεση που ακόμα αποσχολεί τα media, σχεδόν 20 χρόνια μετά, παραλίγο να γίνει ταινια με τον Ρίντλει Σκοτ σκηνοθέτη και τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Αντζελίνα Τζολί υποψήφιους για τους ρόλους των Μαουρίτσιο και της Πατρίτσια Γκούτσι (κάτω φωτογραφία). Πλέον για το ρόλο της δεύτερης, ακούγεται ήδη το όνομα της Μάργκο Ρόμπι.
Αλλες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστός, κάτι που ακόμα δύσκολα θα συμβεί, μιας και οι ρυθμοί του Γουόνγκ Καρ-Γουάι, είναι γνωστοί αν αναλογιστούμε πως η τελευταία ταινία του "The Grandmaster" (ξανά με την Annapurna) ήρθε 7 χρόνια μετά την προηγούμενη "My Blueberry Nights".
Το αρχικό σχέδιο για το σενάριο έχει γραφτεί από τους Andrea Berloff ("World Trade Center") και Charles Randolph ("The Big Short").

ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων