Ο Ντέιβιντ Φίντσερ σε ταινία με ζόμπια; Πολύ πιθανό!

Δημοσίευση: 11 Aug 2016, 12:17
Συντάκτης:

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα σκηνοθετήσει ταινία με ζόμπια.

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα σκηνοθετήσει ταινία με ζόμπια.

Το γράφουμε δύο φορές για να το εμπεδώσουμε, καθώς μπορεί να μην έχει συμφωνήσει ακόμη, αλλά με το φλερτ του Μπραντ Πιτ να γίνεται ολοένα και πιο έντονο, ο Ντέιβιντ Φίντσερ είναι πλέον αρκετά πιθανό να σκηνοθετήσει το "World War Z 2"! 

Ακούγεται σχεδόν ουτοπικό, ένας δημιουργός που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με ορίτζιναλ υλικό (με εξαίρεση το Alien 3, το οποίο αν και είναι τρομερά υποτιμημένο, δεν παύει να αποτελεί την μεγαλύτερη εισπρακτική αποτυχία του), να ασχοληθεί με ένα φιλμ τόσο συγκεκριμένου genre.

Από την άλλη, η σκοτεινή, σχεδόν νιχιλιστική ματιά του, σε συνδυασμό με τον "ψυχολογικό βιασμό" στον οποίο υποβάλει πολλές φορές τους πρωταγωνιστές του για να μην αναφερθούμε στην αναμφισβήτητη δεξιοτεχνία του, ίσως να αποφέρουν μια κλασσική ταινία του είδους. Βέβαια, το μεγάλο πλεονέκτημα των παραγωγών του φιλμ (με το πρώτο να μην είναι καθόλου άσχημο σκηνοθετημένο από τον Μαρκ Φόρστερ και να έχει αποφέρει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία), είναι φυσικά η παρουσία του Μπραντ Πιτ, ως πρωταγωνιστή και ως παραγγού, με τον οποίο ο Φίντσερ δεν ξεχνάμε ότι έχει συνεργαστεί τρεις φορές (Seven, Fight Club, The curious case of Benjamin Button). To "World War Z 2" ήταν αρχικά να σκηνοθετήσει ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά, ο οποίος όμως θα ασχοληθεί με το sequel του Jurassic World.

Θα πρέπει πάντως να τα σκάσουν χοντρά, όχι τόσο στον ίδιο τον Φίντσερ προσωπικά, αλλά στο μπάτζετ της ταινίας για να εξυπηρετήσουν το απαιτητικό κινηματογραφικό όραμά του και όσο και αν οι πιθανότητες δεν δείχνουν ρεαλιστικά πολλές, εμεί σαν φαν του είδους, δεν παύουμε να ελπίζουμε! 

Να θυμίζουμε ότι αυτόν τον καιρό ο Φίντσερ ασχολείται με την τηλεόραση, καθώς μετά την παραγωγή στις σεζόν του "House Of Cards", σκηνοθέτησε τα δύο πρώτα επεισόδια για το "Mind Hunters" του Netflix, ενώ η συνεργασία του με το ΗΒΟ για δύο διαφορετικά projects, τελικά δεν τελεσφόρησε.

Update 30/4/17: Οι εξελίξεις στην ηγεσία της Paramount, την οποία ανέλαβε ο Τζιμ Γιαννόπουλος, αυξάνουν πλέον θεαματικά τις πιθανότητες ο Ντέιβιντ Φίντσερ να σκηνοθετήσει το sequel του "World War Z"! O νυν ισχυρός άνδρας του διάσημου στούντιο παραγωγής έχει συνεργαστεί με τον Φίντσερ και τον Πιτ όταν βρισκόταν στην Fox και οι φήμες που έχουν πυκνώσει περισσότερο από ποτέ, θέλουν τον Φίντσερ έτοιμο να πει το ναι.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες αναφορικά με το σενάριο της ταινίας, αλλά ο τελευταίος σεναριογράφος που φέρεται να δούλεψε πάνω στη συνέχεια είναι ο Dennis Kelly, γνωστός για το «Utopia» του βρετανικού Channel 4. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos