ΣΕΙΡΕΣ

O Ντάνκαν Τζόουνς στην μικρή οθόνη

Δημοσίευση: 9 Aug 2018, 11:53
Συντάκτης:

Το ντεμπούτο του Ντάνκαν Τζόουνς στο Netflix δεν άφησε θετικές εντυπώσεις στο κοινό αφού το “Mute” δεν ήταν δυνατό και αντάξιο των ικανοτήτων του. Παρόλα αυτά, όλοι περιμένουν εναγωνίως το επόμενο σκηνοθετικό του βήμα το οποίο αυτή τη φορά θα γίνει στην μικρή οθόνη, με την σειρά “Killer Intent”.

Η σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Τζόουνς θα αφορά την ιστορία του πράκτορα Joe Dempsey, του Ιρλανδού δικηγόρου Michael Devlin και της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Sarah Truman καθώς προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι μιας συνωμοσίας γύρω από μία απόπειρα δολοφονίας. Η σειρά θα βασίζεται στην φετινή ομότιτλη νουβέλα του Τόνι Κεντ ο οποίος θα συμμετέχει ενεργά και στο σενάριο, μαζί με άλλους σεναριογράφους.

Ο Τζόουνς δηλώνει ήδη τρομερά ενθουσιασμένος με την συνεργασία και τονίζει ότι: «Η γραφή του Τόνι είναι ήδη τόσο κινηματογραφική που περιμένουμε με αγωνία να διασκευάσουμε το πρώτο του βιβλίο.  Χαίρομαι πολύ με την ευκαιρία να ασχοληθώ με  σύγχρονη δράση και με τον χρόνο που θα μου δώσει η σειρά ώστε να αναπτύξω έναν χαρακτήρα, κάτι που είναι δύσκολο στον κινηματογράφο».

Θυμίζουμε ότι ο γιος του Ντέιβιντ Μπόουι, εκτός από το Mute, έχει επίσης σκηνοθετήσει τα Moon, Source Code & Warcraft: The Beginning. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τηλεοπτικό δίκτυο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos