ΣΕΙΡΕΣ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ένας αυτοκτονικός αλκοολικός!

Δημοσίευση: 6 Ιαν. 2018, 14:26
Συντάκτης:

Έχουμε συνηθίσει τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως κάποια βασανισμένη ιδιοφυία, ή γοητευτικό Αγγλοτραφή μεσοαστό. Στον νέο του ρόλο ως Patrick Melrose, η βρετανική του χροιά παραμένει, αλλά απεκδύεται του χιτώνα της ιδιοφυίας και αποτυπώνει την ξεπεσμένη βρετανική αριστοκρατία. Η ιδέα της νέας μίνι-σειράς του Sky Atlantic και της Showtime βασίζεται στα μυθιστορήματα του Edward St Aubyn, ο οποίος προτάθηκε και για το βραβείο Booker to 2006 με το έργο του Mother’s Milk.

Στο καστ βρίσκονται οι Χιούγκο Γουίβινγκ, Τζένιφερ Τζέισον Λι και Άλισον Ουίλλιαμς και ο Patrick Melrose μας αυτοσυστήνεται ως ένας ναρκισσιστής, σχιζοειδής αυτοκτονικά αλκοολικός. Ο ρόλος μας θυμίζει ιδιαιτέρως τον πάλαι ποτέ μοντέρνο Sherlock, αφού το βρετανικό στυλ δεν εκλείπει για μία ακόμη φορά. Αλλά το πακέτο δεν έχει λύσεις μυστηρίου αυτή τη φορά. Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Κάμπερμπατς εκπίπτει σε κοινοτοπίες με το ίδιο στυλ ρόλων αλλά τι να κάνουμε, που του πάνε τόσο πολύ, κι εν τέλει γίνεται το λιγότερο εθιστικό να τον βλέπεις να μεθοκοπά και να καπνίζει βασανισμένος;

Η ιστορία δίνεται από την οπτική του Patrick, ενός δυσλειτουργικού ελίτ, ο οποίος παλεύει με την κακοποιημένη παιδική του ηλικία και τον ενήλικο αλκοολισμό του. Ο Χιούγκο Γουίβινγκ (των Matrix) στον ρόλο του αυστηρού πατέρα, αποδεικνύεται η ρίζα του παιδικού του τραύματος και δείχνει απλά απολαυστικός.

Η μινι-σειρά θα αποτελείται από 5 επεισόδια και την αναμένουμε μέσα στο 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos