O Μάτ Ντέιμον (ευτυχώς) δεν.. κάνει για Ρόμπιν

Δημοσίευση: 28 Aug 2013, 17:13

Μετά την ανακοίνωση (που έμοιαζε περισσότερο με φάρσα) της Warner Bros για την ανάληψη καθηκόντων του άρχοντα της Γκόθαν Σίτι Μπάτμαν από τον Μπέν Άφλεκ (το Argo φταίει, είναι σίγουρο) για το sequel του Man Of Steel του Ζακ Σνάιντερ, τα σενάρια για το υπόλοιπο κάστ άρχισαν να οργιάζουν.

Έτσι, ο κολλητός του Μπέν, Μάτ Ντέιμον ‘βαφτίστηκε’ από διάφορα κινηματογραφικά sites, blogs και φάνς ως ο νέος ‘Ρόμπιν’ (NOT)....

Ο ίδιος, μάλλον έδειξε να διασκεδάζει με την ιδέα αφού, απαντώντας στους ‘Times of India’ ότι είναι λίγο... ‘μπάρμπας’ για Ρόμπιν: «Είμαι λίγο μεγαλύτερος από το Μπέν. Δεν είδα ποτέ το Ρόμπιν να είναι στην ηλικία του Μπάτμαν. Κάποιος μου έστειλε μια φωτογραφία (μου ως Ρόμπιν). Είχε πολύ γέλιο. Αλλά μπορώ να πώ με σιγουριά ότι δε θα υποδυθώ το Ρόμπιν».

Ιντερνετικός πόλεμος κατά του Μπεν-Μπάτμαν-Άφλεκ

Την ίδια στιγμή στο διαδίκτυο ο πόλεμος μεταξύ φαν και μή για την επιλογή από τον Σνάιντερ του Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν στο sequel του Man of Steel ‘μαίνεται’ (αυτό κι αν μοιάζει με φάρσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε...).

Αρκεί να αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι στην ιστοσελίδα Change.org είχε δημιουργηθεί πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος ζητούσε την απομάκρυνση του Άφλεκ από το κάστ της ταινίας, ενώ μια άλλα ομάδα σκληροπυρηνικών φαν του Μπάτμαν έχει κάνει αίτηση στο Λευκό Οίκο (sic!) προκειμένου να απαγορευτεί δια του νόμου στον Άφλεκ να υποδυθεί στο εξής οποιονδήποτε χαρακτήρα Comic.

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos