O Kόλιν Φάρελ αποθεώνει Λάνθιμο και το «σενάριο-ναυτία»!

Δημοσίευση: 15 Νοε. 2016, 13:16
Συντάκτης:

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου "The Killing Of A Sacred Deer" έχουν ήδη τελειώσει, και η εμπειρία τους ήταν τόσο δυνατή για τους ηθοποιούς, που ήδη Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν μίλησαν για αυτή, στη διάρκεια προώθησης άλλων ταινιών τους!
Σε νέα του συνέντευξη στο Business Insider, ο Φάρελ χαρακτήρισε Master τον Λάνθιμο. «Είναι πιο αλλόκοτο από τον "The Lobster". Το σενάριο είναι αιθέριο, ζοφερό. Θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις και ερμηνείες για την ταινία. Ο Λάνθιμος έχει βέβαια κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του, δεν παρεκκλίνει. Σκηνοθετεί χειρουργικά, κλινικά. Είναι πραγματικά ένας δάσκαλος, ένας Master, το πιστεύω και δεν είναι μια λέξη που τη λέω συχνά».
«Περιμένω και εγώ να δω πως θα είναι η ταινία, αλλά τοποθετείται στο σύγχρονο κόσμο, στην Αμερική αλλά την ίδα στιγμή υπάρχει αυτό το παρόμοιο αίσθημα ανοίκειου σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις και τα όσα συμβαίνουν.  Οταν διάβαζα το σενάριο, ένιωσε κάτι σαν ανησυχία, μια ενόχληση. Και στο τέλος ναυτία, μπορώ να πω».
Για την ίδια ταινία, η Νικόλ Κίντμαν είχε δηλώσει πριν λίγες εβδομάδες «Το σενάριο είναι ταυτόχρονα μελοδραματικό -αναφέρεται άλλωστε σε ένα βαρύ θέμα- και αστείο. Ο Γιώργος μού έλεγε: "Παίξε κωμικά!" και εγώ του έλεγα ότι η κατάσταση δεν είναι πολύ κωμική. 'Όχι, είναι κωμωδία!' μού έλεγε. Κι έχει δίκιο».

Η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos