Ο Κέβιν Χαρτ δεν θα παρουσιάσει τα φετινά Όσκαρ

Δημοσίευση: 7 Δεκ. 2018, 10:57
Συντάκτης:

O Kέβιν Χαρτ δεν θα είναι τελικά ο οικοδεσπότης της απονομής τελετής στα φετινά Όσκαρ. 

oscars 2019 hostsΣΧΕΤΙΚΑOscars 19: Η Ακαδημία βρήκε τελικά παρουσιαστές

Ο 39χρονος κωμικός ααγκάστηκε ουσιαστικά στην επίσημη ανακοίνωσή του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, μετά τον τεράστιο θόρυβο που ξέσπασε για κάποια παλιά του tweets με αρνητικά σχόλια για τους gay και γενικότερο ομοφοβικό περιεχόμενο εκφράσεων.

Ο Χαρτ δήλωσε: "Αποφάσισα να αποσυρθώ από την θέση του παρουσιαστή στην φετινή τελετή των Όσκαρ. Δεν επιθυμώ στην συγκεκριμένη βραδιά στην οποία γιορτάζουμε τις επιδόσεις και τις ικανότητες τόσων εξαιρετικών καλλιτεχνών, να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον και να υπάρξρ αρνητική αλληλεπίδραση. Ζητάω ειλκρινά συγνώμη από την LGBTQ κοινότητα για κάποιους απρεπείς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησα στο παρελθόν. Λυπάμαι που πλήγωσα κάποιους ανθρώπους. Ο σκοπός μου είναι να ενώνω τους ανθρώπους και όχι να δημιουργώ διχασμό. Εκφράζω την εκτίμησή μου προς την Ακαδημία και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά μελλοντικά".

Η ειρωνία είναι ότι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση, καθώς είχε αρνηθεί στο τελεσίγραφο της Ακαδημίας να απολογηθεί για τις παρελθοντικές πράξεις του, κάτι που τελικά έπραξε με την παραπάνω ανακοίνωση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το "Marriage story" του Νόα Μπάουμπακ έχει δύο υπέροχα τρέιλερ

Η συνεργασία του Νόα Μπάουμπακ με το Netflix συνεχίζει να καρποφορεί. Μετά το «Meyerowitz Stories»...
3 λεπτά

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου James Bond

H 25η επίσημη ταινία του πράκτορα James Bond θα έχει τίτλο "No Time To...
50 λεπτά
keanu reeves matrix 4

Νέο Matrix με Κιάνου Ριβς!

Ναι, είναι επίσημο!
9 ώρες