ΣΕΙΡΕΣ

Ο Idris Elba είναι ο Κουασιμόδος

Δημοσίευση: 25 Μαΐου 2018, 14:14
Συντάκτης:

Προφανώς όταν κάποιος σκέφτεται τον Idris Elba, δεν αναλογίζεται πως θα μπορούσε να υποδυθεί τον Κουασιμόδο. Και όμως, ο Elba ετοιμάζει για το Netflix μία μοντέρνα εκδοχή του κλασικού βιβλίου του Βίκτωρ Ουγκώ, στην οποία θα πρωταγωνιστεί, αλλά θα είναι και σκηνοθετής και παραγωγός. Επίσης θα δημιουργήσει και την μουσική για την ταινία. Ο Michael Mitnick (The Giver) θα γράψει το σενάριο, ενώ οι Fred Berger (La La Land) και Brian Kavanaugh-Jones (Midnight Special) θα είναι οι παραγωγοί πλάι στον Elba.

Η διασκευή του Κουασιμόδου θα είναι η δεύτερη ενασχόληση του Elba για το Netflix, αφού θα τον δούμε και σε μία κωμική σειρά με τίτλο “Turn Up Charlie,” την οποία δημιουργήσε ο ίδιος, στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και διευθύνει την παραγωγή της. Εύλογα αναρωτιέται κανείς ο Idris Elba χρειάζεται κάποιες ώρες ύπνου. Παρ’όλα αυτά, είναι αξιοπερίεργο πώς ο Elba θα υποδυθεί κάποιον πασίγνωστο για την αποκρουστικότητά του, αλλά και πάλι, πρέπει να θυμόμαστε πως η ταινία πρόκειται για μία μοντέρνα εκδοχή του Κουασιμόδου.

Πάντως, το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, «Υardie», που παρακολουθήσαμε στο πρόσφατο Φεστιβάλ του Βερολίνου, δεν το λες και σπουδαίο...

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Run Sweetheart Run

Run Sweetheart Run

Θα το βρείτε: Amazon Prime Video

Σύνοψη: Ασκούμενη δικηγόρος αναγκάζεται να βγεί με πελάτη του αφεντικού της, όλα μοιάζουν ονειρικά...
18 hours