O Hayao Miyazaki ετοιμάζει νέα ταινία

Δημοσίευση: 28 Φεβ. 2017, 16:05
Συντάκτης:

Ο αγαπημένος Ιάπωνας δημιουργός animated αριστουργημάτων, όπως το Spirited Away και το My Neighbor Totoro, αποφάσισε – ευτυχώς για εμάς – ότι η σύνταξη δεν του ταιριάζει!

Αφού ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη σκηνοθεσία το 2013, χωρίς αυτή να είναι η πρώτη φορά που κάνει αυτή τη δήλωση, ξαφνικά πέρυσι άρχισα να κυκλοφορούν φήμες ότι ετοιμάζει την επιστροφή του με μια ταινία βασισμένη στη μικρή μήκους Boro the Caterpillar.

Και τώρα ήρθε η στιγμή της επισημοποίησης! Ο Toshio Suzuki, παραγωγός της εταιρίας παραγωγής και διανομής Studio Ghibli, επιβεβαίωσε ότι ο Miyazaki (θυμίζουμε εδώ ότι είναι ένας από τους ιδρυτές του Studio Ghibli) ετοιμάζει νέα ταινία. Η δήλωση έγινε σε συνέντευξη του Suzuki για την ταινία The Red Turtle, στα πλαίσια της υποψηφιότητάς της στην κατηγορία Best Animated Feature των φετινών Όσκαρ.

Σύμφωνα τώρα με ξεχωριστό ρεπορτάζ του The Inquirer, η νέα ταινία θα είναι όντως διασκευή του Boro the Caterpillar, το οποίο είχε δημιουργηθεί με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας για το Ghibli Museum του Tokyo. Ο ίδιος ο Miyazaki περιέγραψε την ταινία ως την ιστορία μιας τριχωτής κάμπιας, τόσο μικροσκοπικής που μπορεί κανείς να τη ζουλήξει με τα δυο του δάχτυλα!

Η short version του Boro υπλογίζεται να βγει στις αίθουσες μέσα στη χρονιά, με την longer version να ακολουθεί το 2019.

Μέχρι να έχουμε νεότερα, ας απολαύσουμε τον Miyazaki επί το έργον στο παρακάτω video για να πάρουμε μια γεύση και να χαρούμε που οι χαρές της συνταξιοδότησης δεν υπερίσχυσαν της μοναδικής δημιουργικότητάς του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos