Ο Γούντι Άλεν ετοιμάζει νέα ταινία στην Ισπανία

Δημοσίευση: 22 Φεβ. 2019, 13:39
Συντάκτης:

Ευχάριστα νέα για τους απανταχού φαν του σπουδαίου δημιουργού Woody Allen. Μπορεί ακόμα να παραμένει άγνωστη η τύχη της τελευταίας του ταινίας, «A Rainy Day in New York», καθώς ακόμα η Amazon δεν έχει ανακοινώσει αν θα την βγάλει στα σινεμά, αν θα την ανεβάσει κατευθείαν στην πλατφόρμα της, ή τίποτα από αυτά, ωστόσο ο ακούραστος σκηνοθέτης ήδη ετοιμάζει επόμενη ταινία. Σύμφωνα με τους New York Times, ο Allen θα γυρίσει την νέα του ταινία στην Ισπανία, κάτι που θα κάνει για δεύτερη φορά έπειτα από το «Vicky Christina Barcelona». Η εταιρεία που το έχει αναλάβει είναι η Mediapro που εδρεύει στην Ισπανία και έχει χρηματοδοτήσει και άλλες ταινίες του, όπως το «Vicky Christina Barcelona» και το «Midnight in Paris». Από την εταιρεία έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία, χωρίς όμως να αναφέρουν καμία άλλη πληροφορία για το πρότζεκτ.

<a href="/nea/allen-v-farrow-ntokimanter-sto-ivo/63992">"Allen v. Farrow". Ντοκιμαντέρ στο ΗΒΟ</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Allen v. Farrow". Ντοκιμαντέρ στο ΗΒΟ

Ο Allen βρέθηκε στον κυκεώνα με το #MeToo που αναζωπύρωσε την παλιά ανεπιβεβαίωτη κατηγορία σχετικά με την ανήλικη κόρη της τότε συντρόφου του, Mia Farrow, με αποτέλεσμα να μην έχει προβληθεί ακόμα η τελευταία του ταινία, κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει από πέρσι, ενώ η Amazon έσπασε το ύψους 68 εκατομμυρίων δολαρίων συμβόλαιο της με τον δημιουργό για τέσσερις ταινίες. Η εταιρεία υποστήριξε ότι πλέον υπάρχει αρνητική διαφήμιση και φήμη για το «A Rainy Day in New York», μιας και πολλοί ηθοποιοί έχουν δώσει σε φιλανθρωπίες την αμοιβή τους και έχουν εκφράσει την απροθυμία τους να ξανασυνεργαστούν με τον σκηνοθέτη, παρά το γεγονός ότι ήταν γνώστες των κατηγοριών πριν υπογράψουν το συμβόλαιο για την ταινία. Η Jennifer Salke από την Amazon δήλωσε πως δεν υπάρχει πλάνο να κάνουν  άλλες ταινίες με τον σκηνοθέτη, με την τελευταία δική του ταινία να είναι το «Wonder Wheel». Όπως έχουμε ήδη πει, ο σκηνοθέτης έχει απαντήσει με μήνυση.

Από την άλλη, η Mediapro δήλωσε για την συνεργασία με τον σκηνοθέτη «Έχουμε μια δεκαετή συνεργασία με τον κ. Allen και όπως σε όλα τα πρότζεκτς που παράγουμε, κρίνουμε τον δημιουργό από την δουλειά του. Όλες μας οι δουλειές έχουν μοναδική προσωπικότητα και υποστηρίζουμε όλες τις καλλιτεχνικές φωνές και ιδέες». Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Allen ανέκαθεν έχαιρε μεγαλύτερης εκτίμησης στην Ευρώπη με τις ταινίες του να κάνουν μεγαλύτερες εισπράξεις στην γηραιά ήπειρο από ότι στην Αμερική. Υπάρχουν και ηθοποιοί που τον έχουν υποστηρίξει, όπως ο Ισπανός Javier Bardem, οπότε μένει να δούμε αν θα είναι στο καστ της νέας του ταινίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos