Ο Γουίλ Φέρελ δεν σταματά ποτέ!

Δημοσίευση: 22 Απριλίου 2015, 20:57
Συντάκτης:

Το 2010, Γουίλ Φέρελ και Μαρκ Γουόλμπεργκ συνεργάστηκαν πετυχημένα στο "The Other Guys" ("Μπάτσοι από τον πάγκο") και το ξανακάνουν για ακόμα μία κωμωδία, το "Daddy's Home"
Tο στόρι: ο Φέρελ βάζει πάνω απ’όλα την οικογένειά του, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τα παιδιά, τα οποία δεν τον πολυσυμπαθούν. Ο λόγος είναι πως είναι πατριός τους, καθώς η μητέρα τους ξαναπαντρεύτηκε. Την ίδια στιγμή έρχεται στην πόλη ο αληθινός μπαμπάς τους, ο υπερ-κουλ τύπος, που όλοι συμπαθούν, Μαρκ Γουόλμπεργκ, χωρίς να ξέρει πως η πρώην του, ξαναπαντρεύτηκε.
Στο παρακάτω οπτικό υλικό, βλέπουμε σκηνή από τα γυρίσματα σε αγώνα ΝΒΑ, με έναν μάλλον μεθυσμένο Φέρελ να ξεσπαθώνει εναντίον του Γουόλμπεργκ ενώ μετέχει σε διαγωνισμό καλαθιού από το κέντρο του γηπέδου…
Σκηνοθετεί ο Σον Αντερς, δημιουργός των μέτριων για άλλους και συμπαθητικών για μερικούς, "Αφεντικά για σκότωμα 2, "That’s my Boy", "We’re the Millers" και σεναριογράφος των "Dumb and Dumber Το" και "Hot Tub Time Machine". Συν-σεναριογράφος σε αυτά ήταν ο Τζον Μόρις, ο οποίος συν-σκηνοθετεί το "Daddys Home".


Και αν η ταινία με τον Γουόλμπεργκ δείχνει μάλλον τυπική για τα μέτρα του Φέρελ, το επόμενο σχέδιό του, μπορεί να αποτελέσει έκπληξη. Και αυτό γιατί ο Μάικλ Γουϊτερμπότομ τον θέλει ως πρωταγωνιστή της νέας ταινίας του "Russ & Roger Go Beyond". O ικανός και στην κωμωδία Βρετανός σκηνοθέτης, βασίζεται στην αληθινή ιστορία της πρώτης ακατάλληλης ταινίας που διανεμήθηκε ποτέ από στούντιο, του "Beyond the Valley of the Dolls" το 1970. Τότε ο «μαέστρος» του σοφτ-πορνό, Ρις Μάγιερ συνεργάστηκε με τον διάσημο κριτικό, Ρότζερ Εμπερτ που είχε γράψει το σενάριο. Ο Φέρελ, αν πει το «ναι» λογικά θα υποδυθεί τον Μάγιερ ενώ παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο Εμπερτ.
Και βέβαια δεν ξεχνάμε ακόμα μια ταινία που γύρισε, αυτή τη φορά κάτι ακόμα πιο… επικό, καθώς είναι η νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Τζέιμς Φράνκο, το "Zeroville", για το οποίο θυμηθείτε τι είχαμε γράψει από εδώ.



 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos