O Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο αναλαμβάνει το "Fantastic Voyage"

Δημοσίευση: 25 Ιαν. 2016, 19:01

O Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο αναζητά την επόμενη ταινία του και ένα remake σε μια κλασική cult sci-fi ταινία, ίσως να είναι ιδανική! Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, o 51χρονος Μεξικανός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος είναι ήδη σε συζητήσεις για να ξανασυστήσει, με τον δικό του τρόπο, το "Fantastic Voyage" του 1966.
Ο Τζέιμς Κάμερον (θυμηθείτε εδώ) είχε δείξει ενδιαφέρον για το project μέσως της δικής του Lightstorm Entertainment, αλλά πλέον δεν αποκλείεται το remake να είναι συμπαραγωγή με τον 20th Century Fox. To στόρι της ταινίας; Εν μέσω Ψυχρού Πολέμου, πυρηνικό υποβρύχιο με πενταμελές πλήρωμα μικραίνει ώστε να μπει στο σώμα ενός επιστήμονα με σκοπό να διορθώσουν την εγκεφαλική του βλάβη, που τον οδήγησε να αλλάξει στρατόπεδο!
Από την ταινία προήλθε μια νουβέλα, ένα comic book και μια σειρά κινουμένων σχεδίων. Εκτοτε, μόνιμα συζητείται να ξαναδημιουργηθεί, καθώς πλέον τα εφέ κάνουν... ότι θες και απομένει η φαντασία του Ντελ Τόρο, μαζί με την αίσθηση δράσης και τρόμου που έχει, να συναντήσουν τη φαντασία του "Φανταστικού ταξιδιού".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos