Ο Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί τον Ουίλ Σμιθ... Αλλαντίν

Δημοσίευση: 11 Οκτ. 2016, 21:21
Συντάκτης:

Κάποτε υπήρχε ένας Βρετανός δημιουργός που λεγόταν Γκάι Ρίτσι, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει από το μετά-Pulp Fictionικό σύμπαν των απομιμήσεων και να μιλήσει την δική του κινηματογραφική γλώσσα με ορισμένα εξαιρετικά, τραχεία και αστεία συνάμα, ανεξάρτητα crime flicks (Δύο Καπνισμένες Κάννες, Snatch, RockRolla, Revolver), με την εξαίρεση του ηλιθιώδους "Swept Away" που οκ, το καταλαβαίνουμε, το έκανε για την τότε σύζυγο (Madonna). 

<a href="/multimedia-trailer/o-gkai-ritsi-kai-oi-dikoi-toy-adoxoi-mpastardi/69373">Ο Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"

Αυτός ο δημιουργός πλέον δεν υπάρχει. Μπορεί να παραμένει γνώστης του μοντάζ και φινετσάτος, αλλά έχει εκπέσει στο μέινστριμ (τα δύο Sherlock Homes, Tha man from U.N.C.L.E., το επερχόμενο King Arthur). Διασκεδαστικές ταινίες, με τις οποίες περνάς καλά και τις ξεχνάς αμέσως μετά. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.

Αυτό που δύσκολα καταπίνεται, είναι ότι συμφώνησε για να σκηνοθετήσει την live action μεταφορά του "Αλλαντίν" της Ντίσνεϊ. Ναι της διάσημης ταινίας κινουμένων σχεδίων, με την αξέχαστη ηχητική ερμηνεία του Ρόμπιν Ουίλλιαμς σαν Τζίνι. Το σενάριο θα φροντίσει ο Τζον Όγκουστ (Big Fish, Charlie And The Chocolate Factory) και η παραγωγή επισημαίνει ότι δεν θα πρόκειται για συμβατική προσπάθεια. Αλλά το ερώτημα παραμένει: 

Σοβαρά τώρα;

Update 16/7/17: Τον ρόλο του Ρόμπιν Ουίλλιαμς θα ερμηνεύσει ο Ουίλ Σμιθ (...), σαν Αλλαντίν θα δούμε/ακούσουμε τον νεαρό Αιγυπτιο-Καναδό Μένα Μεσούντ (που θα συμπρωταγωνιστήσει στις τηλεοπτικές περιπέτειες του Jack Ryan) και σαν Princess Jasmine την Ναόμι Σκοτ (Power Rangers, Terra Nova). 

Update 11/10/18: Πρώτο teaser που δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα. Στις αίθουσες 24 Μαϊου 2019.

Update 20/12/18: Πρώτες φωτό, με τον Ουίλ Σμιθ στην αποθέωση της γραφικότητας ως Τζίνι.

Update 11/2/19: Πρώτο τρέιλερ, με τον Ουίλ Σμιθ να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση και είναι όσο γκροτέσκος τον φαντάζεστε.

Update 12/3/19: Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ και είναι ένα τρελό και παλαβό... μιούζικαλ!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos